Çoğu tak&çalıştır mantığında oluyor sadece ek özelleştirme yapmak istediğinde sürücüye ihtiyaç duyuyorsun, geri kalanını Windows hallediyor.Mouse klavye tak çalıştır değil mi drivere gerekmi var.
Benimkide o türden oysaki tak çalıştır diye almıştımÇoğu tak&çalıştır mantığında oluyor sadece ek özelleştirme yapmak istediğinde sürücüye ihtiyaç duyuyorsun, geri kalanını Windows hallediyor.
Çoğu tak&çalıştır mantığında oluyor sadece ek özelleştirme yapmak istediğinde sürücüye ihtiyaç duyuyorsun, geri kalanını Windows hallediyor.
Şu sadece "Windows 10" ya da "Windows 11" yazan arkadaşlar nedenini de yazabilir mi acaba? Gizli bir şey var da biz mi bilmiyoruz?
Çoğunu Windows Update otomatik olarak kuruyor zaten.Sorulara cevap veren herkese çok teşekkür ederim zahmet oldu size de son olarak bu kadar değil mi başka drivere vs gerek yok.
Windows 11 kullananlar yazabilir mi hangisini daha iyidir, Windows 11'e yeten bir sistemde.
Windows 11'in sıcaklıklara nasıl bir etkisi olabilir? Hiç bir işletim sisteminin işlemcinin veya ekran kartının ısınmasına sebep olduğunu görmedim ben.Performans ve sıcaklık açısından Windows 10'u her türlü tercih ederim. 11 kullandım uzun süre, iğrenç bir deneyimdi. Boştayken bile sıcaklıklar yüksekti ve hiçbir şey akıcı değildi neredeyse. Ayrıca oyunlardan çıkınca da sistem kapanıyordu.
Neyse, Windows 10'a geçtim kafam çok rahatladı. Gerçekten tavsiye ederim. Sıcaklıklar çok düştü, şu an her şey akıcı. Windows 11'e son ana kadar geçmeyeceğim.
Sistemim: i5 11400H, RTX 3050 Ti, 16 GB RAM.
Oldu gerçekten. Arkada çalışan uygulamalardan dolayıdır muhtemelen, yani öyle tahmin ediyorum.Windows 11'in sıcaklıklara nasıl bir etkisi olabilir? Hiç bir işletim sisteminin işlemcinin veya ekran kartının ısınmasına sebep olduğunu görmedim ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.