Windows 11 vs Windows 10

Windows 11 tutmadı mı?
En çok kulllanılan işletim sistemi Windows 10 %68 ile. Windows 11 %30 falan. Bu %68'lik kesim enayi mi Windows 10 kulllanıyor ? Adamların bir bildiği var. Windows 11 her güncellemede birşeyleri bozuyor.

Dünya genelinde zaten millet OEM ya da Retail key satın alıyor, bizim ülkede KMS bile çok yaygınken Microsoft'un işletim sistemi satmaya çalıştığını düşünmen garip. Windows 10 şuan en stabil değil en kötü döneminde.

En çok kulllanılan işletim sistemi Windows 10 %68 ile. Windows 11 %30 falan. Bu %68'lik kesim enayi mi Windows 11 kulllanıyor? Adamların bir bildiği var. Windows 11 her güncellemede bir şeyleri bozuyor.

Windows 11 Windows 10'a göre daha yeni çıktığı için normal değil mi?

En kötü döneminde mi ? Ne kötülüğünü gördün. Çöktü mü, patladı mı ?

Windows 11 Windows 10'a göre daha yeni çıktığı için normal değil mi?

Yeni mi çıkmış? Şu anda desteği olsa herkesin Windows 7 kullanacağına eminim hocam.

Hani neresi sorunlu?

Son güncellemede sağ tık yapınca çıkan bazı hatalar ve performans sorunu vardı fakt düzeldi mi bilmiyorum. Bende geçtim fakat sistem gereksiz yavaşladı 24H2 de.

En kötü döneminde mi ? Ne kötülüğünü gördün. Çöktü mü, patladı mı ?
Millet apar topar Windows 11'e geçiyor. Sistemi Windows 11'e yetmeyenler Linux dağıtımlarına yöneliyor.

Yavaşlar çünkü dediğim gibi arkaplanda çok RAM ve sistem tüketiyor. Windows 10 ise boşta 4 GB RAM kullanıyor. O hizmetleri de oyun açınca otomatik kapatıyor. Full 16 GB RAM performansı alıyorsun. Denendi, test edildi.

Windows 11 in bir önceki sürümüne geçmek bu durumda tavsiye ediliyor. Mikrosoft sorun çözmek için tavsiye ediyor.

Her şey RAM kullanımı ise Windows XP falan kullanalım. Arayüz, kullanım kolaylığı falan umrunuzda değil galiba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sadece 2-3 FPS fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…