Windows 11 vs Windows 10

Dostum onlar hep korkutma yeni işletim sistemi satmak için. Pazarlama taktiği, Windows 11 tutmadığı için. Güncellemeler gereksiz zaten. Windows 10 şu an en stabil döneminde. Kötü olsa oyun yapımcıları desteklemez.
Dünya genelinde zaten millet OEM ya da Retail key satın alıyor, bizim ülkede KMS bile çok yaygınken Microsoft'un işletim sistemi satmaya çalıştığını düşünmen garip. Windows 10 şuan en stabil değil en kötü döneminde.

Dünya genelinde zaten millet OEM ya da Retail key satın alıyor, bizim ülkede KMS bile çok yaygınken Microsoft'un işletim sistemi satmaya çalıştığını düşünmen garip. Windows 10 şuan en stabil değil en kötü döneminde.
En kötü döneminde mi ? Ne kötülüğünü gördün. Çöktü mü, patladı mı ?

Windows 11 Windows 10'a göre daha yeni çıktığı için normal değil mi?

1729189835268.png

Yeni mi çıkmış? Şu anda desteği olsa herkesin Windows 7 kullanacağına eminim hocam.

Hani neresi sorunlu?

Son güncellemede sağ tık yapınca çıkan bazı hatalar ve performans sorunu vardı fakt düzeldi mi bilmiyorum. Bende geçtim fakat sistem gereksiz yavaşladı 24H2 de.

En kötü döneminde mi ? Ne kötülüğünü gördün. Çöktü mü, patladı mı ?
Millet apar topar Windows 11'e geçiyor. Sistemi Windows 11'e yetmeyenler Linux dağıtımlarına yöneliyor.

Eki Görüntüle 2331607

Yeni mi çıkmış? Şu anda desteği olsa herkesin Windows 7 kullanacağına eminim hocam.

Son güncellemede sağ tık yapınca çıkan bazı hatalar ve performans sorunu vardı fakt düzeldi mi bilmiyorum. Bende geçtim fakat sistem gereksiz yavaşladı 24H2 de.
Yavaşlar çünkü dediğim gibi arkaplanda çok RAM ve sistem tüketiyor. Windows 10 ise boşta 4 GB RAM kullanıyor. O hizmetleri de oyun açınca otomatik kapatıyor. Full 16 GB RAM performansı alıyorsun. Denendi, test edildi.

Windows 11'i bayağı bir şekilde denedim denettirdim fakat hiç sevmedim, hatta Windows 10 teması yükledim fakat hala yavaşlık vardı. 24H2 gelecek diye direkt geçtim fakat hiç umduğum gibi olmadı Windows 10'a geri formatladım. 8.1 bile açıyordu Steam'i hemen kesilmez destek zaten.
Windows 11 in bir önceki sürümüne geçmek bu durumda tavsiye ediliyor. Mikrosoft sorun çözmek için tavsiye ediyor.

Yavaşlar çünkü dediğim gibi arka planda çok RAM ve sistem tüketiyor. Windows 10 ise boşta 4 GB RAM kullanıyor. O hizmetleri de oyun açınca otomatik kapatıyor. Full 16 GB RAM performansı alıyorsun. Denendi, test edildi.

Her şey RAM kullanımı ise Windows XP falan kullanalım. Arayüz, kullanım kolaylığı falan umrunuzda değil galiba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece 2-3 FPS fark var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı