Valorant ve birçok oyun Windows 8.1 destekliyor. Ama bana göre Windows 8.1'in görünümü gerçek kötü ve alışılması uzun sürüyor. Beğenmezseniz geri dönersiniz zaten. Bellek tüketimi için Windows 10 gibi aynı bence ama HDD ile daha uyumlu. Ben SSD ile geçtiğim zaman performans alamamıştım Windows 8.1 için.
Kurulum için key ister, zorunlu diye hatırlıyorum. Size Microsoft'un orijinal lisansını vereceğim. Bu lisans, Windows'u etkinleştirmek için kullanılan lisans değildir. Sadece deneme sürümü yani o kısmı atlamak için kullanılan orijinal lisans.
Kod:
Windows 8.1 Home: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT
Windows 8.1 Pro: XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
Windows 8.1 Single Language: Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC
Hayır, dediğim gibi Windows'u etkinleştirmek için kullanılan lisans değildir. Sadece o kısmı atlamak ve deneme sürümünü başlatmak için Microsoft tarafından verilen lisans kodu.
Hocam GitHub kullandığımda bilgisayarım bozulmuştu. Kapatmaması gereken ayarları kapatıyor. Windows 10 kullanırken bu GitHub ayarlarını yaptım ve gece ışığı bozuldu. Kullanamıyordum. Pasif haldeydi. Ayarlar yerine girilmiyordu. Arama çubuğu açılmıyordu. Mağazaya girilmiyordu. Format atıp Windows 8.1'e geçtim. Bu arada Windows 8.1 öneririm. Ama kullanmasına başta alışamayabilirsiniz.