Cihazınıza uygun Wi-Fi Sürücüsünü indirdiniz mi?
Cihazınıza uygun Wi-Fi Sürücüsünü indirdiniz mi?
Arkadaşım cihaz internete bağlanmıyor diyor adam, dikkatli oku mesajı lütfen.Intel® Driver & Support Assistant (Intel® DSA) sisteminize göre uygun sürücüleri buluyor sanırım bunu deneyin istiyorsanız.
Haklısınız biraz aceleci davranmış olabilirim lakin ben de bilgisayarı ilk kurduğum zamanda telefonun internetini bağlayarak bir şeyler indiriyordum onu hatırlamış olabilirim.Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.www.technopat.net
Donanım Kimliklerini kopyalayın.
Sonrasında sürücüyü vereyim, cihaza atarsınız telefonunuzdan.
Arkadaşım cihaz internete bağlanmıyor diyor adam, dikkatli oku mesajı lütfen.
PCI/VEN_8086DEV_06F0&SUBSYS_02348086&REV_00Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.www.technopat.net
Donanım Kimliklerini kopyalayın.
Sonrasında sürücüyü vereyim, cihaza atarsınız telefonunuzdan.
Arkadaşım cihaz internete bağlanmıyor diyor adam, dikkatli oku mesajı lütfen
Hocam öyle bir sürüm göremiyorum.22.90.0.5 sürümünü indireceksin.
Son Güncelleme yazısına tıkla. Göreceksin.Hocam öyle bir sürüm göremiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.