Windows 11 Windows Update çalışmıyor

MajeurDeLa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Windows 11'i uzun zamandır kullanıyorum ve ilk başlarda sorunsuz olan Windows'de şu an istenmeyen hatalar alıyorum. Bunlardan en kötüsü Windows Update onu şaka yapmadan 1.5 yıldır çözmeye çalışıyorum. İnternette var olan her şeyi denedim CMD'ye şunu yaz, ayarlardan Windows Update'yi durdur falan hepsi boş. Bazen böyle oluyor bazen güncellemeler %0'da kalıyor ardından hata veriyor. Windows 10'a geçemem, Superbox var yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• deneme1233920.png
    deneme1233920.png
    47,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha öncesinde temiz bir kurulum yapmak için format attınız mı sisteme?

Ben kendim özel olarak atmadım.
Temiz bir Windows kurulumu yapmadan sorunu çözebileceğini pek sanmıyorum.Ciddi anlamda temiz bir Windows kurulumu yapmanız gerekiyor.( Fabrika ayarlarına sıfırlamaktan ziyade USB formatı )
Temiz Windows kurulumunun birkaç püf noktası bulunuyor bunlara dikkat etmenizi öneririm

Temiz bir Windows kurulumu yapmadan sorunu çözebileceğini pek sanmıyorum. Ciddi anlamda temiz bir Windows kurulumu yapmanız gerekiyor.( fabrika ayarlarına sıfırlamaktan ziyade USB formatı )
Temiz Windows kurulumunun birkaç püf noktası bulunuyor bunlara dikkat etmenizi öneririm.

Tamamdır teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı