slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 672 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 4 Eylül 2025 #1 Sistem dosyalarını silinmesi mi bu sorunu yaşatır, neden olur bu? Virus vardı, virus sistem dosyası silmis olabilir mi?
Sistem dosyalarını silinmesi mi bu sorunu yaşatır, neden olur bu? Virus vardı, virus sistem dosyası silmis olabilir mi?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.491 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #2 slim14 dedi: Eki Görüntüle 2569051 Sistem dosyalarını silinmesi mi bu sorunu yaşatır, neden olur bu? Virus vardı, virus sistem dosyası silmis olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer orijinal Windows ise, CMD'yi açıp "sfc /scannow" yazar mısınız? Artı 0 Eksi
slim14 dedi: Eki Görüntüle 2569051 Sistem dosyalarını silinmesi mi bu sorunu yaşatır, neden olur bu? Virus vardı, virus sistem dosyası silmis olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer orijinal Windows ise, CMD'yi açıp "sfc /scannow" yazar mısınız?
KS KS slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 672 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 4 Eylül 2025 #3 TheMaZi dedi: Eğer orijinal Windows ise, CMD'yi açıp "sfc /scannow" yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çok denemiştim daha önce verdiğinde tekrar deneyim. TheMaZi dedi: Eğer orijinal Windows ise, CMD'yi açıp "sfc /scannow" yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Olmadı. Son düzenleme: 4 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
TheMaZi dedi: Eğer orijinal Windows ise, CMD'yi açıp "sfc /scannow" yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çok denemiştim daha önce verdiğinde tekrar deneyim. TheMaZi dedi: Eğer orijinal Windows ise, CMD'yi açıp "sfc /scannow" yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Olmadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.992 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #4 slim14 dedi: Eki Görüntüle 2569051 Sistem dosyalarını silinmesi mi bu sorunu yaşatır, neden olur bu? Virus vardı, virus sistem dosyası silmis olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Virüs olduğundan şüpheleniyorsanız Malwarebytes veya Bitdefender ile tam tarama yapın. Artı 0 Eksi
slim14 dedi: Eki Görüntüle 2569051 Sistem dosyalarını silinmesi mi bu sorunu yaşatır, neden olur bu? Virus vardı, virus sistem dosyası silmis olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Virüs olduğundan şüpheleniyorsanız Malwarebytes veya Bitdefender ile tam tarama yapın.
KS KS slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 672 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 4 Eylül 2025 #5 Einstein dedi: Virüs olduğundan şüpheleniyorsanız Malwarebytes veya Bitdefender ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Hallettim viusun sistem dosyalarını sildiğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Virüs olduğundan şüpheleniyorsanız Malwarebytes veya Bitdefender ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Hallettim viusun sistem dosyalarını sildiğini düşünüyorum.