Windows 11 yanına Windows 7 nasıl kurulur?

Bende de GTX1650'li laptop var özel bir işim olduğu için sadece Windows 7 de oluyor programlar kuramadım yardım edebilir misin?
Orijinal 7 de olmaz modlu yüklemen gerekiyor eğer modlu istemiyorsan ms nin sitesinden 8.1 kur sonuçta windows 8.1 uefi destekli olduğu şunu kapat gibi sorunlar minimale iner ve ssd teknolojisinden yararlanırsın usb sürücüleri de otomatik kurulur ama siz o program sadece 7 de çalışır demişsiniz hangisi ? Bu arada işlemciniz nedir ?

Orijinal 7 de olmaz modlu yüklemen gerekiyor eğer modlu istemiyorsan msnin sitesinden 8.1 kur sonuçta Windows 8.1 UEFI destekli olduğu şunu kapat gibi sorunlar minimale iner ve SSD teknolojisinden yararlanırsın USB sürücüleri de otomatik kurulur ama siz o program sadece 7 de çalışır demişsiniz hangisi?

Ben emulatör üzerinden hesap açma botu yazıyorum Windows 7'de açılıyor sadece 8.1 10 11 de denedim olmuyor 15k!ya PC aldım bir de. BIOS'ta legacy yok çok kısıtlı BIOS. Normal orijinal Windows 7 de startingte kalıyor USB'den başaltınca kurulmuyor bile modluların hepsini denedim kuruluyor ama kurulduktan sonra starting ekranında donuyor ekranın üstünde kırmızı çizgi oluyor böyle. Vallahi yardım eden olursa çok mutlu olurum işlerim aksadı kaç haftadır.

1663424708313.png

Ben emulatör üzerinden hesap açma botu yazıyorum Windows 7'de açılıyor sadece 8.1 10 11 de denedim olmuyor 15k! Ya PC aldım bir de. BIOS'ta legacy yok çok kısıtlı BIOS. Normal orijinal Windows 7 de startingte kalıyor USB'den başaltınca kurulmuyor bile modluların hepsini denedim kuruluyor ama kurulduktan sonra starting ekranında donuyor ekranın üstünde kırmızı çizgi oluyor böyle. Vallahi yardım eden olursa çok mutlu olurum işlerim aksadı kaç haftadır.

Eki Görüntüle 1520130

Legacy Support açık mı? Ben kurabildim.

IMG20220909222240.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'un fotoğrafını at.

1663425078162.png

1663425102243.png

1663425114580.png

İnternetten ss aldım telefonum tamirde yurttayım. Zaten legacy falan yok bayağı araştırdım. Modlu BIOS buldum orada legacy var benim PC FX506LHB Windows 11 ama modlu BIOS bunun Windows 10'lu olan FX506lh için var lhb için yok kursam mı acaba ekran kartı işlemcisi falan her şeyi aynı :/

Technopat Haberler

Geri
Yukarı