Çözüldü Windows 11 "yeniden başlatılıyor" ekranında kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SSDyiyenHDD

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarda güncellemeleri yapmak için cihazı yeniden başlattım. Ve bu ekranda kaldı. Herhangi bir ilerleme çubuğu vs. de yok. Yaklaşık 10 - 15 dakikadır beklemekteyim. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Hocam biraz daha bekleyin. Bana da olmuştu. 1 saate falan düzelir. Hala olmadıysa bilgisayarı kapatıp açın. (Önermiyorum)
Bilgisayarda güncellemeleri yapmak için cihazı yeniden başlattım. Ve bu ekranda kaldı. Herhangi bir ilerleme çubuğu vs. de yok. Yaklaşık 10 - 15 dakikadır beklemekteyim. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler hazırlanıyor diyor ise bekleyin. Beni 1 saat beklemişti.

Hocam biraz daha bekleyin. Bana da olmuştu. 1 saate falan düzelir. Hala olmadıysa bilgisayarı kapatıp açın. (Önermiyorum)

Çözüm
Güncellemeler hazırlanıyor diyor ise bekleyin. Beni 1 saat beklemişti.

Demiyor hocam. Sadece yeniden başlatılıyor yazıyor.

Bekliyorum hocam yaklaşık 25 dakika oldu şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un da dediği gibi yeniden başlatılıyormuş. Beklerseniz açılacaktır. Beni de çok bekletti

Hocam son çare olarak güç tuşundan yeniden başlatırsınız, işlemi kaldığı yerden devam ettirir. Ama diğer arkadaşların dediği gibi önce 1-2 saat bekleyin.

Hocalarım teşekkür ederim. Üzerinden 1.5 saate yakın zaman geçti. Bende mecburen güç tuşuyla yeniden başlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…