Windows 11 kullanıyorum fakat bir klasörde sağ tıkladığımda "yenile" sekmesinin hemen listeden gözükmesini istiyorum. Mevcut durumda "diğer seçenekleri göster" menüsüne tıklayıp açmam gerekiyor. Bunu değiştirmenin yöntemi var mı acaba?
Windows 11 ile birlikte gelen yeni saÄ tık menüsünün 'Tam' hali ile nasıl deÄiÅtirildiÄine bakıyoruz. GeçtiÄimiz ay, altı yıldan fazla bir süredir
Eğer değişmediyse F5 basarak da yenileyebilirsin muhtemelen, en azından yenileyebiliyorum ben. Regedit üzerinden o sağ tık menüsü eski haline döndürebiliyordu. Basit bir işlem.
Windows 11 ile birlikte gelen yeni saÄ tık menüsünün 'Tam' hali ile nasıl deÄiÅtirildiÄine bakıyoruz. GeçtiÄimiz ay, altı yıldan fazla bir süredir
Windows 11 kullanıyorum fakat bir klasörde sağ tıkladığımda "yenile" sekmesinin hemen listeden gözükmesini istiyorum. Mevcut durumda "diğer seçenekleri göster" menüsüne tıklayıp açmam gerekiyor. Bunu değiştirmenin yöntemi var mı acaba?
Yeni sağ tık menüsünde gözükmesi gereken yenile seçeneği gözükmüyor. Ondan bahsediyor. Şu anda kimsede yok böyle bir seçenek. Mecbur olarakta ya arkadaşın attığı linkten eskisini kullanacaksınız ya da F5 çekeceksiniz.