'Çalıştır'dan tpm.msc yazıp çalıştırın. Orada TPM kullanılmaya hazır diyorsa sorun sizde değil. Microsoft tarafındadır büyük ihtimalle.Tpm yi temizliyorum aktif hale geliyor fakat yok diyor bir sıkıntı var ama anlamadm
'Çalıştır'dan tpm.msc yazıp çalıştırın. Orada TPM kullanılmaya hazır diyorsa sorun sizde değil. Microsoft tarafındadır büyük ihtimalle.Tpm yi temizliyorum aktif hale geliyor fakat yok diyor bir sıkıntı var ama anlamadm
Bende çekirdek yalıtım ayrıntıları kısmı yok orada ki ayarları göremiyorumTpm yi temizliyorum aktif hale geliyor fakat yok diyor bir sıkıntı var ama anlamadm
Ben sorunu çözdüm BOIS'ta donanım sanallaştırması kapalıymış ondan o ayarlar çıkmıyormuş açınca çıktı fakat bende de Yerel güvenlik yetkilisi korumasında yeniden başlatmama rağmen "Bu değişiklik için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor" yazısı var hala.Arkadaşlar ben olayı çözdüm. tpm bulunamadı hatası almamak için yerel güvenlik yetkilisi korumasını açmamak gerekiyor. onu kapatınca tpm yi saniyeler içinde tekrar buluyor.
Halen sıkıntı var. çekirdek yalıtım ayrıntıları bölümü saniyeler içinde yok olup geri geliyor, tpm bulunamadı hatasıda yine saniyeler içinde güvenlik merkezini aç kapat yapıncı düzeliyor yada yine yok diyor.Ben sorunu çözdüm BOIS'ta donanım sanallaştırması kapalıymış ondan o ayarlar çıkmıyormuş açınca çıktı fakat bende de Yerel güvenlik yetkilisi korumasında yeniden başlatmama rağmen "Bu değişiklik için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor" yazısı var hala.
Bilemiyorum hocam diğer arkadaşın dediği yöntemi yaptınız mı ?Halen sıkıntı var. çekirdek yalıtım ayrıntıları bölümü saniyeler içinde yok olup geri geliyor, tpm bulunamadı hatasıda yine saniyeler içinde güvenlik merkezini aç kapat yapıncı düzeliyor yada yine yok diyor.
Aynı sistem windows10 da tpm ile ilgili sorun çıkarmıyor, fakat çekirdek yalıtımı win10 da kapalı ve açılmıyor. sanırım bu çekirdek yalıtımı ile ilgili bir sıkıntı var.Ne oldu arkadaşlar hallettiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.