Windows 11 yeşil ekran verdi

ValveVerse

Picopat
Daha fazla  
FNAF ucn oynarken oyundan çıktım ve bir anda yeşil ekran verdi sebebini bilmiyorum. İnternete baktığımda herkes crital error vermiş hhdd uhdd falan dediler saçma yorumlar yaptılar bunun sebebi ve çözümü nedir ve yeniden olmaması için ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Panik yapmanız gerek yok :D tekrar verirse hata kodunu çekin.

Tamamdır sağ olun.

Panik yapmanız gerek yok :D tekrar verirse hata kodunu çekin.

Yeşil ekrana sebep olan sorun devam ederse verebilir, dediğim gibi hata kodunu çekin.

Genelde böyle şeyler hiç olmaz eskiden mavi ekran PC açılırken çok veriyordu fakat ne yaptığımı hatırlamıyorum ama onu yapınca düzelmişti şimdi de FNAF ucn yi normal kapatmak yerine Windows çubuğundan kapatınca bu hatayı verdi korkudan hiçbir oyun bile açamadım çoğu kişi bana crital error falan dedi oyun FNAF ucn dışında oyun açsam sıkıntı olmaz herhalde.

Tamamdır sağ olun.

Genelde böyle şeyler hiç olmaz eskiden mavi ekran PC açılırken çok veriyordu fakat ne yaptığımı hatırlamıyorum ama onu yapınca düzelmişti şimdi de FNAF ucn yi normal kapatmak yerine Windows çubuğundan kapatınca bu hatayı verdi korkudan hiçbir oyun bile açamadım çoğu kişi bana crital error falan dedi oyun FNAF ucn dışında oyun açsam sıkıntı olmaz herhalde.
İstediğiniz oyunu açın, dediğim gibi hata kodunu söylerseniz çözümünü ileteyim size.

insider üzerinden güncelleme aldıysanız beta sürümündesiniz yeşil ekran hatasıda insider güncellemelerinde olan hatalarda çıkan ekran sorun olmaz önceki güncellemeye dönerseniz düzelecektir

Insider üzerinden güncelleme aldıysanız beta sürümündesiniz yeşil ekran hatasıda Insider güncellemelerinde olan hatalarda çıkan ekran sorun olmaz önceki güncellemeye dönerseniz düzelecektir.

Insider ne.

İstediğiniz oyunu açın, dediğim gibi hata kodunu söylerseniz çözümünü ileteyim size.

Sağ olun iyi sosyaller.

1737030139119.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı