Windows 11 your device ran into a problem

Digimon6886

Hectopat
Katılım
17 Kasım 2019
Mesajlar
27
Çözümler
1
RAM
16GB Ram
SSD veya HDD modeli
Samsung m2 SSD
Ekran kartı
Gtx 1650Ti
İşlemci
İ5 10. Nesim
Bu sabah laptopu açtığımda normal bir şekilde açtım fakat şimdi tekrar açtığımda Windows 11 your device ran into a problem hatasını alıyorum. Güvenli modla ve format atarak düzelmedi.
 

Dosya Ekleri

  • 16873466045501325004646819824999.jpg
    16873466045501325004646819824999.jpg
    142,6 KB · Görüntüleme: 51
sorun hdd boot olmuyor. hdd sentinel, crystaldiskinfo diskin durumuna bir bak sağlammı sektörler. sağlam ise oynanmamış orjinal bir iso ile format atın bütün disk bölümlerini silin ve imkanınız bilginiz var ise anakartın bios yazılımını güncelleyin
 
Bu mesajı buldum:

İnsanlar bu hatanın genellikle diskin bozulmasından olduğunu söylerler.
BIOS'unuzda bir şey yaptınız mı peki?

BIOS'tan herhangi bir şey yapmadım.

Hata muhtemelen aynı, arkadaşta disk sağlammış formatla düzelmiş fakat formatla düzelmiyor ise diskte arıza olabilir.

2-3 gün önce CrystalDiskInfo uygulamasından tarama yapmıştım ve hiçbir sıkıntısı çıkmadı.

Sorun HDD boot olmuyor. HDD Sentinel, CrystalDiskInfo diskin durumuna bir bak sağlammı sektörler. Sağlam ise oynanmamış orijinal bir ISO ile format atın bütün disk bölümlerini silin ve imkanınız bilginiz var ise anakartın BIOS yazılımını güncelleyin.

Nasıl güncelleneceğini maalesef bilmiyorum.
 
BIOS'tan herhangi bir şey yapmadım.



2-3 gün önce CrystalDiskInfo uygulamasından tarama yapmıştım ve hiçbir sıkıntısı çıkmadı.



Nasıl güncelleneceğini maalesef bilmiyorum.
Anakart ınızın marka modelini öğrenmeniz gerek ama daha önce yapmamışsanız önermem siz bence temiz bir windows kurulum flashı hazırlayın Recep beyin çekmiş olduğu videoları izleyerek kurulum yaptıkdan sonra direk windows update yapın eğer anakartınız yeni nesil ise update de biosunuzu indirebilir kesin demiyorum biosu indirebileceğini ama mutlaka güncelleyin sürücüleride update çeksin driver booster tarzı programla tanıtmayın. zaten güncelleme başlatığınızda 2 3 kere yeniden başlatmanızı isteyecek o an sorun devam ediyorsa aynı hatayı alırsınız etmiyorsa düzelmiştir ondan sonra ekran kartınızı nvida nın sitesinden son sürümü indirir tanıtrısınız. hızlı bir anlatım oldu kusura bakmayın

 
Anakart ınızın marka modelini öğrenmeniz gerek ama daha önce yapmamışsanız önermem siz bence temiz bir Windows kurulum flashı hazırlayın Recep beyin çekmiş olduğu videoları izleyerek kurulum yaptıkdan sonra direk Windows Update yapın eğer anakartınız yeni nesil ise Update de BIOS'unuzu indirebilir kesin demiyorum BIOS'u indirebileceğini ama mutlaka güncelleyin sürücüleride Update çeksin Driver Booster tarzı programla tanıtmayın. Zaten güncelleme başlatığınızda 2 3 kere yeniden başlatmanızı isteyecek o an sorun devam ediyorsa aynı hatayı alırsınız etmiyorsa düzelmiştir ondan sonra ekran kartınızı NVIDIA'nın sitesinden son sürümü indirir tanıtrısınız. Hızlı bir anlatım oldu kusura bakmayın.


Her şeyi hallettim ama laptop açılırken hoş geldiniz yazısı çıkıp kısa süreliğine mavi ekran verip tekrar hoş geldiniz yazısı çıkıyor.
 
Her şeyi hallettim ama laptop açılırken hoş geldiniz yazısı çıkıp kısa süreliğine mavi ekran verip tekrar hoş geldiniz yazısı çıkıyor.

o an mavi ekranın resmini çekebilirmisiniz? ilk attığınız resimdeki hatanın aynısınımı veriyor onu teyit etmemiz gerek ve birde notebookunuzun marka modelini yazabilirmisiniz? ve aşağuda vereceğim programı işletim sistemi açılıyorsa kurup bir disk durumuna bakın bazen bir programın görmedeiğini başka program görüyor

 
O an mavi ekranın resmini çekebilir misiniz? İlk attığınız resimdeki hatanın aynısınımı veriyor onu teyit etmemiz gerek ve bir de notebookunuzun marka modelini yazabilir misiniz? Ve aşağuda vereceğim programı işletim sistemi açılıyorsa kurup bir disk durumuna bakın bazen bir programın görmedeiğini başka program görüyor.


İlk resimdeki hata değil.
Notebook: Monster Abra A7 v12.2
Maalesef işletim sistemi açılmıyor yükleniyor %64'e kadar geliyor sonra hep döngüye alıyor. Yani Monster logosunun altında hoş geldiniz yazısı geliyor ve direkt mavi ekran çıkıp tekrar hoş geldiniz yazısı geliyor. Videosunu çekebiliirsem gönderirim. Laptopun içini açıp SSD'leri çıkarıp taktım fakat yine olmadı.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20230621_183304_1.jpg
    IMG_20230621_183304_1.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı