Windows 11 your System doesnt match the requirements

remzi111

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikler herkese merhaba, Windows 11 USB'si oluşturduktan sonra kurulum yaparken bu hata ile karşılaştım işlemcimin Windows 11 destekleyip desteklediğini kontrol ettim fakat destekliyormuş. Sonrasında forumda gezinirken TPM 2.0 diye bir ayar olduğunu fark ettim, bu konu hakkında Recep Baltaş'ın birkaç video yaptığını gördüm fakat videolardaki BIOS ayarları benim BIOS'umda gözükmedi. Cfptm ayarını açtım fakat sonuç aynı.

CPU: R5 3500X.
GPU: RTX 2060 Super.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.

BIOS'unuz güncel mi?
Hiç fikrim yok ama çevremde çok elektrik kesintisi oluyor o yüzden yapabiliceğimi sanmıyorum.

Merhaba, "bypass tmp" Google'da aratarak regeditor adımlarını takip edip bu adımı geçebilirsiniz.
Açıkçası bu yöntemi düşündüm, ama windows bu sistemi bypass kullanarak geçen sistemlere güncelleme yapmıyacağı hakkında bir makale yapmış. Bu yüzden çekindim.

Hiç fikrim yok ama çevremde çok elektrik kesintisi oluyor o yüzden yapabiliceğimi sanmıyorum.

Açıkçası bu yöntemi düşündüm, ama windows bu sistemi bypass kullanarak geçen sistemlere güncelleme yapmıyacağı hakkında bir makale yapmış. Bu yüzden çekindim.
Ben şuan o şekilde kullanıyorum. Güncelleme vs sorunsuz şekilde alıyorum. Yinede tercih sizin tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı