Biraz karışık bir olay yaşadım, ben anakartımın BIOS'unu güncelliyordum, güncelledim daha sonra PC açılırken BitLocker sordu. Sonra baktım Microsoft hesabında kayıtlıymış fakat oraya girerken Microsoft ekstra güvenlik koymuş ve telefon numarasına kod gönderiyor, onu yazmadan giremiyorsun oraya. Fakat benim eski hattımın numarası kayıtlıymış o yüzden öğrenemedim. Telefon numarası değişikliği yaptım fakat onun için de 1 ay beklemem gerekiyormuş. O yüzden BitLocker şifremi öğrenemedim. O yüzden format atmak istedim fakat yakınımda başka PC olmadığı için Android üzerinden ISO yazma işlemini yaptım. Tabii OTG kablom olmadığı için Android box'ıma USB'yi taktım, ISO2USB adlı uygulama üzerinden yine daha önce kullandığım ISO dosyasını USB'ye yazdırdım. Daha sonra PC'ye takıp işletim sistemi yükleme ekranına geldim. Orada daha önce işletim sistemimin yüklü olduğu diske gelince bu disk BitLocker ile korunuyor falan yazıyordu o yüzden biçimlendiremiyordum direkt delete Partition yaptım. Sonra yükle dedim, Windows yükleniyor ekranı geldi ve %20'de Windows 11 yüklemesi başarısız oldu dedi. BitLocker ile korunmayan ve delete Partition yapmadığım diğer diskime yüklemeyi denediğimde de aynı yerde attı. Bunun nedeni ISO'yu flasha yazdırdığım uygulamadan kaynaklı mıdır yoksa başka bir sorun mu var?