Windows 11 yükleme ekranı açılmıyor

omerfarukkarakas

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
msi h610m-e ddr5
Merhaba anakartım MSI Pro H610 M-E DDR5 Windows gelişmiş başlangıç üzerinden USB seçip Windows kurulum ekranına geçiyordum. Diğer bilgisayarımda bu bilgisayar yeni fakat gelişmiş başlangıçı yeniden başlat dediğimde bilgisayar yeniden başlıyor. Ekrana hiç görüntü gelmiyor keza BIOS'a girip boot seçeneklerinden USB'yi 1. sıraya alıyorum kaydedip yeniden başlat dediğimde yine Windows 11 kurulum ekranı gelmiyor. Format atmam lazım nasıl düzelir?

Merhaba anakartım MSI Pro H610 M-E DDR5 Windows gelişmiş başlangıç üzerinden USB seçip Windows kurulum ekranına geçiyordum. Diğer bilgisayarımda bu bilgisayar yeni fakat gelişmiş başlangıçı yeniden başlat dediğimde bilgisayar yeniden başlıyor. Ekrana hiç görüntü gelmiyor keza BIOS'a girip boot seçeneklerinden USB'yi 1. sıraya alıyorum kaydedip yeniden başlat dediğimde yine Windows 11 kurulum ekranı gelmiyor. Format atmam lazım nasıl düzelir?
Rufus mu kullanıyorsunuz? Dosya tipi ve Rufus bazen böyle sorun yaratabiliyor. Ventoyda deneyin eğer sorun ventoydansa Rufus deneyin. Genelde Ventoy çalışıyor ama. Ayrıca BIOS tan securebootu açıksa kapalı, kapalıysa açık yapıp deneyin.

Rufus mu kullanıyorsunuz? Dosya tipi ve Rufus bazen böyle sorun yaratabiliyor. Ventoy'da deneyin eğer sorun ventoydansa Rufus deneyin. Genelde Ventoy çalışıyor ama. Ayrıca BIOS'tan Secure Boot'u açıksa kapalı, kapalıysa açık yapıp deneyin.

Normal Windows 11 sitesindeki yukleme medyasi olusturma araci ile USB ile yapiyorum. Çözdüm 64 GB USB bellek ikiye ayirmis kapasitesini onu birlestirdim ve exFAT varsayilan bicimlendirme yaptim oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı