Windows 11 yükleme ekranında duruyor

Gchould

Hectopat
Merhaba, şu ana kadar Windows'la problemler yașıyordum, yükleme ekranında kalıyordu Windows'a giremiyordum, sadece şans eseri girebiliyordum ama girince de hiçbir sıkıntı olmadan Windows'u kullanabiliyordum. vs. ben de sorunun Windows'tadir diye USB'ye Windows yükleyip denemek istedim ve șuan hala takılmalar oluyor ve ekran donup kalıyor.

Laptop modeli ROG STRIX G17 gibi bir şey olmasi lazim.

Bir de nedendir bilemiyorum ama sonradan taktığım M.2 SSD'ye kurulum yapamıyorum.

Bunu nasıl çözerim?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kullandığınız ISO dosyası hatalı olabilir kontrol ettiniz mi? Nereden indirdiniz?

Genelde Windows üzerinden kurmaya çalışırken bu tür hatalar çıkıyor, USB ile kurmayı denedin mi? Donanım bilgilerin nedir?

Genelde Windows üzerinden kurmaya çalışırken bu tür hatalar çıkıyor, USB ile kurmayı denedin mi? Donanım bilgilerin nedir?

ROG STRIX G713RC

RTX 3050.
Ryzen 7 6800 gibi bir şey olmasi lazim.
16 GB RAM.

Hocam genelde Windows üzerinden bu tür donmalar ve stop codeler çıkabiliyor, USB ile kurmayı dene.

USB ile kuruyorum zaten hocam.

Hocam USB ile kurmak tam olarak böyle olmuyor, sen USB'ye yazdırmışsın, setup EXE ile kuruyorsun, boot ederek kurman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…