Windows 11 yükleme ekranında duruyor

Hocam BIOS üzerinden boot seçeneği olarak UEFI seçiyorum, başka bir yolu mu var?

Bilgisayarın uefimi kontrol et. Windows arama çubuğuna sistem bilgisi yaz, listede BIOS modunu görceksin, UEFI yazıyorsa USB'ye UEFI olarak yazdır, sonra UEFI olarak boot et.

Hocam tam olarak anlatır mısınız, kurulum ekranınına gelincemi silindi yoksa boot tuşuna basarkenmi.

Windows yükleme ekranındayken zaten üstteki fotoğraf gibi, diskteki dosyalar silinip tekrar yükleniyor hocam. Yani diskte artık girebileceğim bir Windows yok. Windows'un baştan kurulması lazım ama takılıyor işte spesifik olarak %23'te. Bekliyik dedim bari belki devam eder dün gece açık bıraktım laptopu, sabah baktığımda hiçbir değişim yoktu.

Windows yükleme ekranındayken zaten üstteki fotoğraf gibi, diskteki dosyalar silinip tekrar yükleniyor hocam. Yani diskte artık girebileceğim bir Windows yok. Windows'un baştan kurulması lazım ama takılıyor işte spesifik olarak %23'te. Bekliyik dedim bari belki devam eder dün gece açık bıraktım laptopu, sabah baktığımda hiçbir değişim yoktu.

İptale bas USB'yi tak boot ederek kurulum yap, senin dediğin kurulum ekranı boot ederek kurulum değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradan izleyerek yapabilirsin. Anlattım ama anlamadın, umarım işine yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı