Windows 11 yükleme hatası

NyveX

Picopat
Merhaba, normalde çalışan USB belleğimle bilgisayarıma format atıyordum ve “windows 11 yüklemesi başarısız oldu” hatası aldım. Başka bir bilgisayarda USB belleğime yeniden Windows 11 yükledim, şimdi yeniden denedim ama sorun değişmedi. Normalde eskiden format atarken hata almıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ilerle dedikten sonra yükle dedim bekliyorum.
Muhtemelen kurulum sorunsuz ilerleyecektir.
Yine sorun çıkarsa ilk yazdığım mesajda yazanları da denemenizde fayda var.
Tüm bunlara rağmen kurulum başarısız olursa en son denenebilecek şey diski secure erase-wipe disk ile silmek... Zayıf bir ihtimalde olsa işe yarayabilir.
İyi geceler..
Manga okuma zamanı. :)

Yine hata verirsen SSD bozulmuştur vermezse sorun yoktur.

SSD tamir edilir mi, bir yolu var mı? Çok pahalılar ve bilgisayar 1 kere açıldı ama formatla değil. En sonunda sorun gider kısmı geldi, oradan sıfırladım ve PC zar zor açıldı, çok yavaştı. Ben de direkt USB belleği güncelleyip yeniden atacakken aynı hatayı aldım.

Tüm bunlara rağmen kurulum başarısız olursa en son denenebilecek şey diski Secure Erase-wipe disk ile silmek... Zayıf bir ihtimalde olsa işe yarayabilir.
İyi geceler.

İyi geceler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD tamir edilir mi bir yolu var mı çok pahalılar ve bilgisayar 1 kere açıldı ama formatla değil en sonunda sorun gider kısmı geldi oradan sıfırladım ve PC zar zor açıldı çok yavaştı bende direk USB belleği güncelleyip yeniden atacakken aynı hatayı aldım.
SSD ler tamir olmaz... Olmaz derken teorik olarak elbette mümkün ama asla tavsiye etmem. Tamir edilse bile kısa sürede tekrar arıza verme ihtimali çok yüksek, boşa masraf etmiş olursunuz.

SSD tamir edilir mi bir yolu var mı çok pahalılar ve bilgisayar 1 kere açıldı ama formatla değil en sonunda sorun gider kısmı geldi oradan sıfırladım ve PC zar zor açıldı çok yavaştı bende direk USB belleği güncelleyip yeniden atacakken aynı hatayı aldım.

İyi geceler :)

SSD tamir edilmez zaten pahalı bir şey değil kaç GB vardı sizde.

Tüm bunlara rağmen kurulum başarısız olursa en son denenebilecek şey diski secure erase-wipe disk ile silmek... Zayıf bir ihtimalde olsa işe yarayabilir.
İyi geceler..
Derken işe yaramadı :(

SSD tamir edilmez zaten pahalı bir şey değil kaç GB vardı sizde.
1 tb

Technopat Haberler

Geri
Yukarı