Windows 11'e geçmek istiyorum fakat işlemcimin desteklenen işlemciler arasında olmadığını söylüyor. Bir de TPM 2.0 bu bilgisayarda desteklenmeli veya etkinleştirilmelidir diyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Windows 11 ISO'yu indirip WinRAR ile cıkartman gerekiyor sources dosyanın icinde appraisers.dll var silince oluyor ama gecmeyin bence ben pek sevmedim.
Windows 11 ISO'yu indirip WinRAR ile cıkartman gerekiyor sources dosyanın icinde appraisers.dll var silince oluyor ama gecmeyin bence ben pek sevmedim.
İşlemcin desteklemediği icin normal şartlarda kuramazsın ben ISO'yu indirip WinRAR ile cıkartıp appraisers.dll silip kuruluyor başka yol var mı bilmiyorum.
Arkadaşlarım da ve bende durum çubuğu bug'ı var elzem değilse çok tavsiye etmiyorum. Fakat merak ediyorsanız yükleyebilirsiniz sıkıntı olmaz (şans işi biraz).
Abuk subuk sistem kullanmayın bence. O işlemciye bile desteklemiyor diyorsa ne gerek var kullanmaya. Amaçları donanım aldırmak millete. TPM atlatılmış ISO'lar var onlardan indirip kurabilirsiniz sorun olmaz ama bence gerek yok.