Windows 11 yüklemesi başarısız oldu hatası

EfaFTW

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Yeni aldığım SSD'ye ISO yazdırdığım USB bellek ile Windows 11 kurmaya çalışırken kurulum %40 civarlarında başlıktaki hatayı veriyor. 4-5 kez baştan denedim ama hep aynı hata. Çözümü konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Laptopmu laptopsa HP Victus mu? Eğer öyleyse secure disk kapat normal PC ise BIOS'ta boot panelinde o Fastboot seçenekleri olan yerde UEFI boot secenegi Windows bootloader mi seçili other OS mu kontrol et ama diski tamamen sil tekrar biçimlendir bir dene daha önce benzer bir şey yaşadım olmadı ISO değiştir ya da Rufus yerine Ventoy ile dene bir de.

Masaüstü bilgisayar hocam. Diski tamamen silip yeniden biçimlendirerek deniyorum şu an, olmazsa diğer dediklerinizi de denerim bi. Geri bildirimi vereceğim. Teşekkürler ilginiz için.

Selamlar. Yeni aldığım SSD'ye ISO yazdırdığım USB bellek ile Windows 11 kurmaya çalışırken kurulum %40 civarlarında başlıktaki hatayı veriyor. 4-5 kez baştan denedim ama hep aynı hata. Çözümü konusunda yardımcı olabilecek var mı?

1-ISO'yu UUP veya mct ile Microsoft'tan indir.
2-flasha Rufus ile GPT olarak yazdır(TPM ve mail pas geçmek için ilk 2 şıkkı işaretle)
3-PC'den ASUS'ta boot tuşu F8 olması gerek diye biliyorum, açılırken sürekli bas gelen ekranda UEFI flashı seç kuruluma basla.
Dene
4-BIOS Secure Boot: Disabled Fast boot: Enabled boot opsiyon: uefi/legacy
Dene
Kurulumda diski sil mutlaka "BİÇİMLENDİR" 3 partion yapması gerek;
Disk 0 part 1 sistem ayrıldı
Disk 0 part 2 MSR ayrıldı
Disk 0 part 3 (kurulum yapılacak vs.)

Selamlar yeniden. Tüm yöntemleri denedim ancak olmadı. ISO'yu baştan yazacak ikinci bilgisayarım olmadığı için eski SSD'yi takıp içindekileri yeni SSD'ye klonlayarak çözdüm. Teşekkürler herkese.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı