Windows 11 yüklemesi başarısız oldu hatası

loypp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir PC topladım ve bugün Windows'u yüklemek için USB'den boot ettim. Ondan sonra Windows 11'i kurarken %10'a kadar geliyor sonra kurulum başarısız hatası veriyor. Bir çözümü var mı acaba? Anakartım BIOSTAR markasına ait. Yardımcı olursanız sevinirim.

BIOS güncel değil Windows'u kurduktan sonra güncelleyecektim. TPM içinde nereden bakacağımı bilmiyorum. BIOSTAR markasının BIOS'u çok karışık yardımcı olabilirseniz söylerim.

BIOS güncel değil Windows'u kurduktan sonra güncelleyecektim. TPM içinde nereden bakacağımı bilmiyorum. BIOSTAR markasının BIOS'u çok karışık yardımcı olabilirseniz söylerim.
Hocam anakartının sitesine git en güncel sürüm Bios'u indir içindeki Cap dosyasını boş bir usb'nin içine at sonrasında anakartının bios menüsünden güncelle. Youtube'da bir sürü video var. Asus anakart olsa daha çok yardımcı olabilirim fakat daha önce hiç Biostar kullanmadım. Bios ayarlarında da TPM diye bir ayar olması lazım onu aktif edeceksin.
Bu arada sormayı unuttum anakartın nedir ve sistemin Win11 gereksinimlerini karşılıyor mu ? Bunlarla uğraşmak istemiyorsan Rufus ile İso dosyasını Usb'ye yazdırmadan önce çıkan seçenekleri işaretleyebilirsin.

Sistemim bence karşılıyor hocam. R5 7500F RTX4060 32GB Ram var. Fakat sorun şu. Evde usbye yazabileceğim bir pc yok. İnternet kafeden yazıp eve geldim. Yani anca yarına yapabilirim dediğiniz şeyleri :/

Sistemim bence karşılıyor hocam. R5 7500F RTX4060 32GB Ram var. Fakat sorun şu. Evde usbye yazabileceğim bir pc yok. İnternet kafeden yazıp eve geldim. Yani anca yarına yapabilirim dediğiniz şeyleri :/
Sistemin güncel evet ama evde başka pc'nin olmaması kötü oldu. Anladığım kadarıyla işletim sistemi kurulu olmadığı için şu an bilgisayarı kullanamıyorsun. Bir arkadaşından laptop falan rica edebilirsen güzel olur.
Anakartın zaten AM5 soket yani hazır olarak Win11 desteklemeli. Bios güncellememiz şart değil fakat sen gene de bir kontrol et Bios sürümünü ve Tpm ayarını. Ne gibi bir hata veriyor kurulum sırasında ?

@Bold Pilot buyrun hocam biraz geç oldu ama. Artık yarın tekrar denicem şuanlık yapcak bişey yok.

.

Dosya Ekleri

• IMG_0721.jpeg
    IMG_0721.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 77

Technopat Haberler

Geri
Yukarı