Windows 11 ISO dosyasını indirdim ve Rufus ile USB'me yazdırdım boot menude en üste aldım. Disk seçme kısmından diskimi de sıfırladım, biçimlendirdim. Ancak bu hatayı alıyorum, disk seçim kısmında ufak ufak MB'li diskler var sil deyince orada kalıyor. İçindekileri siliyor. Onlar sıkıntı yaratıyor olabilir mi?
ISO orijinal, iki portu da denedim. Diski sıfırladığım için bilgisayara erişimim yok.
Bir arkadaşımdan hazırlamasını rica edeceğim artık sanırım yapabilecek bir şeyim yok.
ISO'yu başka bir USB'ye tekrar hazırladım ancak aynı hata devam ediyor.
Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş...
www.technopat.net
Bu ISO ile bir dene. Olmazsa farklı bir flash bellek ile deneyip gelişmeleri bildir.
Hocam şu anda Windows 11 kuruldu sağ olun yardımınız için, ancak birkaç sorum olacak. Windows'un sitesinden indirdiğim ISP neden çalışmadı? Ve şimdi Windows güncelleştirmeleri yapacağım tekrar formatlamama falan gerek var mı yani performans kaybı falan yaşamam değil mi o ISO'yu kurduğum için?
Hocam şu anda Windows 11 kuruldu sağ olun yardımınız için, ancak birkaç sorum olacak. Windows'un sitesinden indirdiğim ISP neden çalışmadı? Ve şimdi Windows güncelleştirmeleri yapacağım tekrar formatlamama falan gerek var mı yani performans kaybı falan yaşamam değil mi o ISO'yu kurduğum için?
Merhaba, sorunu nasıl çözdünüz acaba hocam BIOS'la ilgili bir şey mi? Başka bilgisayarım yok iş yerinin bilgisayarında yüklemiştim şu an %43'e gelince hata veriyor sinirim moralim bozuldu bilgisayarım sıfır sistem özellikleri gayet iyi.