Çözüldü "Windows 11 yüklemesi başarısız oldu" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gns.bugra

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11 ISO dosyasını indirdim ve Rufus ile USB'me yazdırdım boot menude en üste aldım. Disk seçme kısmından diskimi de sıfırladım, biçimlendirdim. Ancak bu hatayı alıyorum, disk seçim kısmında ufak ufak MB'li diskler var sil deyince orada kalıyor. İçindekileri siliyor. Onlar sıkıntı yaratıyor olabilir mi?

Hata bu.

Dosya Ekleri

• IMG_9377.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 72
Çözüm

Bu ISO ile bir dene. Olmazsa farklı bir flash bellek ile deneyip gelişmeleri bildir.
Clean yaptıysanız biçimlendirmişsinizdir. Siz müsait olduğunuzda diğer dediklerimi uygulayıp gelişmeleri bildirin.

Hocam şu anda Windows 11 kuruldu sağ olun yardımınız için, ancak birkaç sorum olacak. Windows'un sitesinden indirdiğim ISP neden çalışmadı? Ve şimdi Windows güncelleştirmeleri yapacağım tekrar formatlamama falan gerek var mı yani performans kaybı falan yaşamam değil mi o ISO'yu kurduğum için?

ISO dosyası bozuk inmiş olabilir. Sorun çözüldüyse sorun yok. Sorun olmaz.

Merhaba, sorunu nasıl çözdünüz acaba hocam BIOS'la ilgili bir şey mi? Başka bilgisayarım yok iş yerinin bilgisayarında yüklemiştim şu an %43'e gelince hata veriyor sinirim moralim bozuldu bilgisayarım sıfır sistem özellikleri gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…