Windows 11 yüklerken Monster laptopta donma oluyor

Cavidov

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Windows 11 kurulum sihirbazıyla kurulumu yaptım, bilgisayarı yeniden başlata bastım ve böyle kaldı 5-10 dakikadır, beklemem mi gerekiyor yoksa kapatayım açayım mı bilgisayarı?

Dosya Ekleri

• 4D7F4A55-FB8F-411A-AA9F-343839608968.jpeg
    4D7F4A55-FB8F-411A-AA9F-343839608968.jpeg
    199,3 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar selam, Windows 11 kurulum sihirbazıyla kurulumu yaptım, bilgisayarı yeniden başlata bastım ve böyle kaldı 5-10 dakikadır, beklemem mi gerekiyor yoksa kapatayım açayım mı bilgisayarı?

Hocam kapatıp açın

Eğer bekletirse bekleyin yüksek ihtimal güncelleme yapıyordur.

Çözülürse çözüm olarak işaretliyebilirsiniz.

Hocam BIOS'tan flash ile yapamazsanız yazdırdığınız ISO dosyasındaki setup dosyası ile formatlayın biraz uzun sürecektir ama kesin sonuç verecektir.

Hocam kapatıp açtım, bilgisayar normal açıldı ama Windows 11 falan yok?

Yardım edebilecek var mı acaba neden güncellenmiyor laptop Windows 11'e?

Hocam dediğinizi anlamadım? Pek bilgili değilim, sadece kurulum sihirbazını indirip yüklemeye çalışıyordum.

Hocam önce Windows 11 dosyasını buradan indirerek
1661705015846.png

bu program ile flashınıza yazdırmanız gerekecek.

Ardından yazdırma işleminiz bitince flashın içindeki setup adlı dosyayı yönetici olarak çalıştır diyerek formata başlayın oradan yapamadığınız bir şey olursa yardımcı olurum.

Eğer olumlu sonuç alırsanız lütfen buradan bana bildirin.

Hocam format atarsam bilgisayarımdaki bilgiler gitmez mi? Ve flasha yazdırmak nedir anlamadım?

Hocam formatı bu şekilde atarsanız size seçenek verecektir kişisel dosyalarımı koru diye.
Onu seçerseniz kişisel dosyalarınız kalacaktır.

Ya da riske atmayıp C ve D olarak diski ikiye bölün kaçar GB olduklarını bir kenara yazın yükleme ekranında C diskini seçip sadece C diskini formatlayın.

Hocam indireceğimiz Windows 11 ISO dosyasını flasha yazdıracağızki ISO değil de normal halde gözüksün.

Flasha yazdırmak bir nevi Torrent gibidir hocam.

1661706010468.png

1.seçenekten kendi USB belleğinizi seçeceksiniz.
2.kısımdan ise ISO dosyanızı seçeceksiniz.
3.kısımdan UEFI'yi seçeceksiniz.
Daha sonra başlata basıp bekleyeceksiniz.
Ardından.

1661706194289.png

Flashımızı açıp setup.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz.

Gelen ekrandan güncelleştirmeleri yapacak sisteminizi doğrulayacak.

Sonraki ekranda her şeyi sıfırla veya kişisel dosyalarımı sakla yazacakdır siz kişisel dosyalarımı saklayı seçeceksiniz

Sonrası normal program kurulumu gibi zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı