Çözüldü Windows 11 yükseltme yaparken siyah ekranda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Docthirst

Kilopat
Katılım
4 Mayıs 2017
Mesajlar
372
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 11 yükseltme yaptım, Windows'un kendi aracıyla. Komple bitti ve yeniden başlattım fakat siyah ekranda kaldı. En başta güncelleme yapılıyor dedi sonra gitti. Fare imleci var ama görüntü yok. Ne yapmam lazım? Yeniden mi başlatmalıyım?

62F7D623-32A8-406B-8DE4-E0C702BA47F5.jpeg
 
Çözüm
F11'e basıp kurtarma modunu açtım. Oradan sırasıyla gelişmiş seçenekler-güncelleştirmeleri kaldır-orada çıkan 2 seçeneğide kaldırarak sorunu çözdüm.
Hocam ikisi de benim olaydan farklı ya baktkm bu konu başlıklarına yükseltmede oldj benim.

Bende olmadı hocam bekleyin diuor zayen bir şey demiyor ki orada.

O halde sana tavsiyem bilgin yoksa bu bilgisayarı fazla kurcalamadan garantisi varsa servise ver halletsinler garantisi yoksa belli bir ücret karşılığı bu işi bilen bir uzmana ya da teknik servise vermen en mantıklısı yaşadıklarını anlatırsan sana yardımcı olurlar önerebileceğim tek şey bu.
 
Geçerli bir lisansınız varsa, ve UEFI BIOS'a sahipseniz, lisansınız anakart üzerinde korunuyordur. Bu durumda Windows 10'i format atıp tekrar kurun. Lisans sahibi değilseniz Windows 11 format atıp kurun.

PC de yedekleriniz bölünmüş ya da ikinci bir HDD de değilse, USB'e Ubuntu yükleyip, format atar gibi BIOS'tan USB'yi seçip başlatın. Ubuntu'yu kurmadan try seçeneğiyle ilerleyin. Açıldığında hard disklere ulaşıp yedeklerinizi alın, sonra Windows formatına geçin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı