Windows 11 yükseltme yapılmalı mı?

Fe4rlessBurak

Hectopat
Windows 11’e geçme zamanım artık gelmiş, fakat yükseltme mi yapılmalı, temiz UEFI kurulum mu? Bir de direkt temiz UEFI kurulum yapsam tüm disklerdeki veriler silinir mi? Yedeklememekle uğraşmak istemiyorum.

Sıfır yükseltin bence driverları güncelleyin iyidir.

Windows 11'e geçme zamanım artık gelmiş, fakat yükseltme mi yapılmalı, temiz UEFI kurulum mu? Bir de direkt temiz UEFI kurulum yapsam tüm disklerdeki veriler silinir mi? Yedeklememekle uğraşmak istemiyorum.

Temiz kurulum yapın gitsin. Yükseltme daha uzun sürüyor en azından tertemiz sistemin olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırdan kurmak daha temiz olur. Sadece bir diskteki dosyaları silmeyi seçebilirsiniz, böylece varsa diğer diskinizdeki verileriniz korunmuş olur. Tek disk kullanıyorsanız diski bölerek de bu işlemi yapabilirsiniz.

Sakın ola sakın. 3 kez Windows 11 denedim sonra RTX 4060 Ti ve Ryzen 7 5700X'li bilgisayarıma Windows 10 kurdum ve çok mutluyum. Windows 11 pişmanlıktır.

Windows 10 temiz kurulum yap geç.

Windows 11 çok yavaş hissettiriyor ve dandik mobil oyunlar gibi sürekli bunu yap Uptade var bu uygulamayı silemezsin illa MS Edge kullan gibi saçma sapan şeyler dayatıyor.

Windows 10 Gang zamanı

Windows 11'i nasıl kurdunuz acaba, pişmanlık derken ne konusunda? Bence gayet harika bir işletim sistemi, neden bahsediyorsunuz?

Kankalar PC toplamayı ve Windows kurmayı çok iyi biliyorum. 3 kez Windows 11 denedim 3'ü de berbattı. (yazılımcı ve video editörüm)

Yavaşlamaz ki daha da iyidir sıfır kurun Windows 11 tertemiz sistem olur.

Kankalar PC toplamayı ve Windows kurmayı çok iyi biliyorum. 3 kez Windows 11 denedim 3'ü de berbattı. (yazılımcı ve video editörüm)

Hepsi için gayet iyi ya sizin sisteminiz kötüdür ya da siz beğenmiyorsunuz.

İlk başta animasyonlar yavaş. 2. olarak başlat ve görev çubuğu Play Store'daki iOS Launcher'ları gibi dandik hissettiriyor. 3. olarak boş uygulamalar ile dolu Copilot gibi. 4. olarak Unreal Engine'de ve Premiere Pro'da sürekli çöküyor, DirectX yazılımlar ile düzgün çalışmıyor.

Yavaşlamaz ki daha da iyidir sıfır kurun Windows 11 tertemiz sistem olur.

Hepsi için gayet iyi ya sizin sisteminiz kötüdür ya da siz beğenmiyorsunuz.

Evet kötü değil mi? RTX 4060 Ti ve R7 5700X ve ASUS B550M-K XPG gammic 8 GB X2 XPG 800 Legend SSD.

Aga DirectX programlar ile çöküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…