Windows 11 yükseltme yapılmalı mı?

Dediğimi anlamadın galiba. Zaten en güncel sürümünde idi, W11 de ekran kartı sürücüm de...

Tamamdır o zaman bazı bilgisayarlar bunları tartışıyor bazıları 10 da memnun olabilir ama Windows 10 devri bitecek desteği bitecek bitince Windows 10 da kalmak mantıkzız bence 11 sürümüne geçemeyenler için bir şey diyemem LTSC sürümüne geçebilirler.

Olm diyomki yaptım.

Kanka ben PC toplamayı biliyorum aynı zamanda 2021'den beri yazılım ile uğraşıyorum.

O halde 10'u beğendiyseniz 10 da kalabilirsiniz ama 11'e geçin diyebilirim desteği biteceğinden dolayı ama Windows 10 LTSC sürümü 2027'ye kadar desteklenecek.

22H2 kurun direkt Home sürümünü kullanın uzun süre götürür.

22H2 Pro kullanıyorum zaten. Sistemim Windows 11'e tam uyumlu olmasına rağmen bu lanet şeyi yaşıyorum hocam. Windows 11 de de kötü çalışmıyor sistem bu arada. Ama 24H2 sürümüyle beraber uykudan uyanmadı işte bende 10'a geçtim.
Ekran kartımın VBIOS'u ile ilgili olduğunu düşünüyorum zaten Secure Boot açınca saçmalıyor kart anlamadım gitti.

22H2 Pro kullanıyorum zaten. Sistemim Windows 11'e tam uyumlu olmasına rağme bu lanet şeyi yaşıyorum hocam. Windows 11 de de kötü çalışmıyor sistem. Ama 24H2 sürümüyle beraber uykudan uyanmadı işte bende 10'a geçtim.

Bazı PC'lerde böyle olabilir ben hiç yaşamıyorum ama eğer desteği biterse Windows 10 LTSC kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben de istemeye istemeye geçiyorum zaten daha iyi tartışması biraz subjektif, Windows 11'de hala sorunlar var evet, ama desteği kesecekler geçmek en sağlıklısı maalesef.

Sıfırdan kurmak daha temiz olur. Sadece bir diskteki dosyaları silmeyi seçebilirsiniz, böylece varsa diğer diskinizdeki verileriniz korunmuş olur. Tek disk kullanıyorsanız diski bölerek de bu işlemi yapabilirsiniz.

Hocam 3 diskim var, en hızlısına kurmak istiyorum, şu anda Windows 10 en hızlısına kurulu değil. Sadece kuracağım diskteki veriler mi siliniyor? Yoksa öbür disklerdeki fotoğraflar belgeler vs de siliniyor mu? Desktop'taki şeyler gidiyor mu mesela bilgim yok da.

Arkadaşlar ben de istemeye istemeye geçiyorum zaten daha iyi tartışması biraz subjektif, Windows 11'de hala sorunlar var evet, ama desteği kesecekler geçmek en sağlıklısı maalesef.

Hocam 3 diskim var, en hızlısına kurmak istiyorum, şu anda Windows 10 en hızlısına kurulu değil. Sadece kuracağım diskteki veriler mi siliniyor? Yoksa öbür disklerdeki fotoğraflar belgeler vs de siliniyor mu? Desktop'taki şeyler gidiyor mu mesela bilgim yok da.

Sadece kuracağın disk Windows kurduğun eski diski de biçimlendir önemli, bir verin yoksa.
Uyarı! Masaüstünde önemli verin varsa onları yedekle onlar gider format atarken.

Sizin seçiminize bağlı kurulum esmasında sadece kuracağınız diskteki şeyleri silebilirsiniz. Kuracağınız diskte işletim sistemi yoksa bir şey silmeden de kurabilirsiniz fakat sisteminizde iki farklı diskte iki işletim sistemi bulunmuş olur.

Benim tavsiyem 3 diskten birini depolama olarak kullanıp ona silinmemesi gereken şeyleri attıktan sonra o diski sistemden çıkarıp tüm sistemi ve diskleri silmeniz ve daha sonra işletim sistemi kurmanız olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı