Windows 11'de 3. parti bir anti virüs lazım mıdır?

567193

Decapat
Başlığın dediği gibi. Bir de Windows 11 ve Android için en güvenli tarayıcılar hangisidir? Windows için Edge diyorlar, sanırım SmartScreen olduğundan dolayı.

Bilinçli kullanıcıysan diğer antivirüsler yerine Windows Defender kullan, yeterli. Daha gelişmiş koruma için tabii ki 3. parti antivirüs gerekiyor. ESET öneririm. Tarayıcı olarak, Windows Defender kullanırken Edge kullanınca daha güvenli oluyor. 3. parti antivirüs kullanıyorsan illa güvenlik için Edge kullanmana gerek yok. Tarayıcı olarak Brave ve Firefox öneririm.

Antivirüs olarak Kaspersky Security Cloud Free kullanın.
Bir de DNS adreslerinizi OpenDNS ile değiştirin. OpenDNS'in veritabanında epey zararlı site listesi mevcut. Onları engelliyor.
Adresler:
208.67.222.222
208.67.220.220
Windows kendini koruyamaz. Göstermelik işlere güvenmemek lazım.

Güvenli tarayıcı olarak da Comodo Dragon ve Comodo IceDragon öneririm.

Bilinçli kullanıcıysan diğer antivirüsler yerine Windows Defender kullan, yeterli. Daha gelişmiş koruma için tabii ki 3. parti antivirüs gerekiyor. ESET öneririm. Tarayıcı olarak, Windows Defender kullanırken Edge kullanınca daha güvenli oluyor. 3. parti antivirüs kullanıyorsan illa güvenlik için Edge kullanmana gerek yok. Tarayıcı olarak Brave ve Firefox öneririm.
Bilinçli kullanıcıyım, yani en azından öyle olduğumu düşünüyorum. Peki 3. parti anti virüs olmadan Chrome kullanmamda bir dert olur mu sizce? Chromium zaten başından güvenli diye biliyorum baya, Site izolasyanı baya güçlü diye duymuştum.

Antivirüs olarak Kaspersky Security Cloud Free kullanın.
Bir de DNS adreslerinizi OpenDNS ile değiştirin. OpenDNS'in veritabanında epey zararlı site listesi mevcut. Onları engelliyor.
Adresler:
208.67.222.222
208.67.220.220
Windows kendini koruyamaz. Göstermelik işlere güvenmemek lazım.

Güvenli tarayıcı olarak da Comodo Dragon ve Comodo IceDragon öneririm.
Hocam onlar nasıl tarayıcı ilk defa duydum 😄. OpenDNS ile Adguard DNS arasında çok fark var mıdır acaba? İkisi de engelleme yapıyor çünkü.

Bilinçli kullanıcıyım, yani en azından öyle olduğumu düşünüyorum. Peki 3. parti anti virüs olmadan Chrome kullanmamda bir dert olur mu sizce? Chromium zaten başından güvenli diye biliyorum baya, Site izolasyanı baya güçlü diye duymuştum.

Hocam onlar nasıl tarayıcı ilk defa duydum 😄. OpenDNS ile Adguard DNS arasında çok fark var mıdır acaba? İkisi de engelleme yapıyor çünkü.
Comodo Dragon, Chrome'un güvenli hale getirilmiş bir modifikasyonu.
IceDragon da Firefox'un...
OpenDNS'e daha çok güvenirim ben. Adguard için bir şey diyemem.

Bilinçli olmak yetmiyor artık.Tarayıcı uzantıları,Defender-SmartScreen bir yere kadar. Mutlaka bir güvenlik yazılımı kullanılması şart. ESET Internet Security öneririm.

Çöp. Sürekli sorunlar çıkarıyor.

Son zamanlarda hatalara sebep oluyor evet ama bu tür sorunların yeni uygulama sürümü ile düzeleceğini düşünüyorum.

@567193 ücret vermenize gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı