Çöp. Sürekli sorunlar çıkarıyor.3. parti antivirüs yazılımı olarak Kaspersky kullanabilirsiniz, güvenli tarayıcı konusunda bir bilgim yok.
Bilinçli kullanıcıyım, yani en azından öyle olduğumu düşünüyorum. Peki 3. parti anti virüs olmadan Chrome kullanmamda bir dert olur mu sizce? Chromium zaten başından güvenli diye biliyorum baya, Site izolasyanı baya güçlü diye duymuştum.Bilinçli kullanıcıysan diğer antivirüsler yerine Windows Defender kullan, yeterli. Daha gelişmiş koruma için tabii ki 3. parti antivirüs gerekiyor. ESET öneririm. Tarayıcı olarak, Windows Defender kullanırken Edge kullanınca daha güvenli oluyor. 3. parti antivirüs kullanıyorsan illa güvenlik için Edge kullanmana gerek yok. Tarayıcı olarak Brave ve Firefox öneririm.
Hocam onlar nasıl tarayıcı ilk defa duydumAntivirüs olarak Kaspersky Security Cloud Free kullanın.
Bir de DNS adreslerinizi OpenDNS ile değiştirin. OpenDNS'in veritabanında epey zararlı site listesi mevcut. Onları engelliyor.
Adresler:
208.67.222.222
208.67.220.220
Windows kendini koruyamaz. Göstermelik işlere güvenmemek lazım.
Güvenli tarayıcı olarak da Comodo Dragon ve Comodo IceDragon öneririm.
Comodo Dragon, Chrome'un güvenli hale getirilmiş bir modifikasyonu.Bilinçli kullanıcıyım, yani en azından öyle olduğumu düşünüyorum. Peki 3. parti anti virüs olmadan Chrome kullanmamda bir dert olur mu sizce? Chromium zaten başından güvenli diye biliyorum baya, Site izolasyanı baya güçlü diye duymuştum.
Hocam onlar nasıl tarayıcı ilk defa duydum. OpenDNS ile Adguard DNS arasında çok fark var mıdır acaba? İkisi de engelleme yapıyor çünkü.
Çöp. Sürekli sorunlar çıkarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.