Selam, bu aralar fazla konu açtım, farkındayım Kusura bakmayın şimdiden. Görev çubuğu var ve yok gibi bir şey. En basitinden paint dahi açılmıyor. Ayarlar kısmına giremiyorum. Masaüstü kullanıyorum. Insider sürüme katıldım.
Selam, bu aralar fazla konu açtım, farkındayım kusura bakmayın şimdiden. Görev çubuğu var ve yok gibi bir şey. En basitinden paint dahi açılmıyor. ayarlar kısmına giremiyorum. Masaüstü kullanıyorum. Insider sürüme katıldım.
Merhaba hocam, dizüstümü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama eğer cevap evetse adaptörden bir çıkarıp yeniden başlatıp deneyin. Sonra da bilgisayarınızın dilini İngilizce'ye çevirin.
Sorunu düzelttim. Biraz uğraştırdı. Benim gibi aynı sorunu alan varsa çözümü: Görev yöneticisine girin. CMD'yi yönetici olarak başlatın SFC/SCANNOW bunu yazın enter deyin. İşlem bitincede yeniden başlatın düzeliyor.
Sorunu düzelttim. Biraz uğraştırdı. Benim gibi aynı sorunu alan varsa çözümü: Görev yöneticisine girin. CMD'yi yönetici olarak başlatın SFC/SCANNOW bunu yazın enter deyin. İşlem bitincede yeniden başlatın düzeliyor.
Hocam seni de yordum kusura bakma. Evet geliştirici mod.