Windows 11'de Bluetooth ses gecikmesi oluyor

Kaan3455

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım masaüstü PC Bluetooth kullanmak için Bluetooth USB aldım 5.0 ama kulaklığı bağladığımda ses gecikmesi oluyor ve rahatsız edici. Video izliyorum, sesler sonradan geliyor. 3 farklı Bluetooth kulaklık denedim, hepsinde aynı sorun oluştu. Ne yapmam gerekiyor?

Kulaklık: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ulakligi-siyah-p-HBCV00000SZQGT?magaza=Torima

Bluetooth USB: https://www.hepsiburada.com/tp-link...b-adaptor-p-HBCV0000125QH2?magaza=Hepsiburada
Kulaklık ile alakası olduğunu sanmıyorum. 3 farklı kulaklık denedim hepsinde aynı sorun.
USB'yi farklı girişlere taktım, bir şey değişmedi.

Aynısı başıma gelmiş olsa ilk yapacağım şey farklı usb portlarını denemek olurdu. Farklı kulaklıklar denemişsin ve aynı sonucu almışsın. Bu da demek oluyor ki sorun kulaklık özelinde değil; Bluetooth adaptör özelinde bir sorun. Gecikme milisaniye boyutundaysa bence normal kabul edilebilir. Sonuçta kulaklığın, kablosuz gaming kulaklıklarda olduğu 2.4ghz usb vericisi ile gelmiyor. Belki daha iyi bir Bluetooth adaptör ile daha iyi bir sonuç alabilirsin.

Aynısı başıma gelmiş olsa ilk yapacağım şey farklı USB portlarını denemek olurdu. Farklı kulaklıklar denemişsin ve aynı sonucu almışsın. Bu da demek oluyor ki sorun kulaklık özelinde değil; Bluetooth adaptör özelinde bir sorun. Gecikme milisaniye boyutundaysa bence normal kabul edilebilir. Sonuçta kulaklığın, kablosuz Gaming kulaklıklarda olduğu 2.4GHz USB vericisi ile gelmiyor. Belki daha iyi bir Bluetooth adaptör ile daha iyi bir sonuç alabilirsin.

Maalesef milisaniyelik bir geçikme değil saniyelik bir gecikme ve rahatsız edici.

Hem TWS kulaklık, hem Bluetooth desteği olmayan bilgisayara USB kaynağı ile eklediğiniz zaman tam destek alamazsınız.
Gecikme hep olur.

Peki sorunu çözebilmenin bir yolu var mı ya da gecikmeyi azaltabilir miyim?

Maalesef milisaniyelik bir geçikme değil saniyelik bir gecikme ve rahatsız edici.

Peki sorunu çözebilmenin bir yolu var mı ya da gecikmeyi azaltabilir miyim?
Ürünün satış sayfasında gecikmeyle ilgili problem yaşamayan insanların yorumlarını gördüm. Ürünün güncel driverini sitesinden indirip kurup dene istersen. Sorun düzelmezse sanırım yapacak bir şey yok. Çok kafaya taktıysan bir de Windows10 kurup dene 🤷‍♂️

Ürünün satış sayfasında gecikmeyle ilgili problem yaşamayan insanların yorumlarını gördüm. Ürünün güncel driverini sitesinden indirip kurup dene istersen. Sorun düzelmezse sanırım yapacak bir şey yok. Çok kafaya taktıysan bir de Windows 10 kurup dene 🤷‍♂️

Driverlerin linkini atabilir misiniz rica etsem bulamadım çok karışık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı