Windows 11 Pro 64 Bit kullanıyorum. Birkaç gün önce Windows reporting hatası almaya başladım ve Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum tekrar açılıyor. Windows Reporting'i nasıl kapatabilirim çünkü belleği çok fazla kullanıyor, bilgisayar yavaş çalışıyor. Yardımcı olun teşekkürler.
Sil Windows 10'a geri dön Windows 11 henüz bebeklik aşamasında ve sorunlu daha tam olgunlaşmadı. O verileri Microsoft'a göndererek zaten kullanıcıları deney faresi gibi kullanarak olgunlaştıracaklar.
Windows 11 Pro 64 Bit kullanıyorum. Birkaç gün önce Windows reporting hatası almaya başladım ve Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum tekrar açılıyor. Windows Reporting'i nasıl kapatabilirim çünkü belleği çok fazla kullanıyor, bilgisayar yavaş çalışıyor. Yardımcı olun teşekkürler.
Belleği sadece 0,1 MB kullanıyor, bu yüksek bir değer değil, bilgisayara kurduğunuz herhangi bir program düzgün çalışmadığı için bu hatayı alıyor olabilirsiniz. Arka plan da çalışan uygulamaların hepsini kapamayı deneyin. Windows ile birlikte açılan uygulamaların birlikte başlamasını kapayın (görev yöneticisi başlangıç sekmesi).