Windows 11'de çalışan onlarca "Problem Reporting" aracı var

SercanKtmz

Centipat
Daha fazla  
Windows 11 Pro 64 Bit kullanıyorum. Birkaç gün önce Windows reporting hatası almaya başladım ve Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum tekrar açılıyor. Windows Reporting'i nasıl kapatabilirim çünkü belleği çok fazla kullanıyor, bilgisayar yavaş çalışıyor. Yardımcı olun teşekkürler.

20211103_192338.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sil Windows 10'a geri dön Windows 11 henüz bebeklik aşamasında ve sorunlu daha tam olgunlaşmadı. O verileri Microsoft'a göndererek zaten kullanıcıları deney faresi gibi kullanarak olgunlaştıracaklar.

Windows 11 Pro 64 Bit kullanıyorum. Birkaç gün önce Windows reporting hatası almaya başladım ve Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum tekrar açılıyor. Windows Reporting'i nasıl kapatabilirim çünkü belleği çok fazla kullanıyor, bilgisayar yavaş çalışıyor. Yardımcı olun teşekkürler.

Eki Görüntüle 1205581
Belleği sadece 0,1 MB kullanıyor, bu yüksek bir değer değil, bilgisayara kurduğunuz herhangi bir program düzgün çalışmadığı için bu hatayı alıyor olabilirsiniz. Arka plan da çalışan uygulamaların hepsini kapamayı deneyin. Windows ile birlikte açılan uygulamaların birlikte başlamasını kapayın (görev yöneticisi başlangıç sekmesi).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı