buayniyasin Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #1 Merhaba, bilgisayarı sıfırladım ve açtığımda çöp kutusu yoktu umursamadım. Şimdi yanlışlıkla bir fotoğrafı sildim ve çöp kutusuna erişmem lazım. Windows'um etkin değil bu yüzden CMD ve benzeri bir şey ile çözülebilir mi onu sormak için buradayım. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, bilgisayarı sıfırladım ve açtığımda çöp kutusu yoktu umursamadım. Şimdi yanlışlıkla bir fotoğrafı sildim ve çöp kutusuna erişmem lazım. Windows'um etkin değil bu yüzden CMD ve benzeri bir şey ile çözülebilir mi onu sormak için buradayım. Şimdiden teşekkürler.
Çözüm M M Mustafa.Kaan 19 Temmuz 2025 Win+R yapıp rundll32 shell32.dll,Control_RunDLL desk.cpl,,5 yazıp deneyin.
M Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.573 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #2 Masaüstüne sağ tıklayın, Kişiselleştirme > Temalar > Masaüstü simge ayarları kısmına gelin, çöp kutusunun yanındaki tiki aktifleştirin. Artı 0 Eksi
Masaüstüne sağ tıklayın, Kişiselleştirme > Temalar > Masaüstü simge ayarları kısmına gelin, çöp kutusunun yanındaki tiki aktifleştirin.
KS KS buayniyasin Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Masaüstüne sağ tıklayın, kişiselleştirme > temalar > masaüstü simge ayarları kısmına gelin, çöp kutusunun yanındaki tiki aktifleştirin. Genişletmek için tıkla... Windows'um etkin olmadığı için bu yöntem çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Masaüstüne sağ tıklayın, kişiselleştirme > temalar > masaüstü simge ayarları kısmına gelin, çöp kutusunun yanındaki tiki aktifleştirin. Genişletmek için tıkla... Windows'um etkin olmadığı için bu yöntem çalışmıyor.
M Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.573 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #4 Win+R yapıp rundll32 shell32.dll,Control_RunDLL desk.cpl,,5 yazıp deneyin. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS buayniyasin Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Win+r yapıp rundll32 shell32.dll,control_rundll desk. CPL, 5 yazıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Win+r yapıp rundll32 shell32.dll,control_rundll desk. CPL, 5 yazıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü.