Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #11 hilmiyildzx dedi: Peki Windows 10'a nasıl gecebılırım? Genişletmek için tıkla... Aynı şekil. Rufus ile flasha Windows yaz kurulumunu yap.
hilmiyildzx dedi: Peki Windows 10'a nasıl gecebılırım? Genişletmek için tıkla... Aynı şekil. Rufus ile flasha Windows yaz kurulumunu yap.
hilmiyildzx Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #12 Slyrox dedi: Aynı şekil. Rufus ile flasha Windows yaz kurulumunu yap. Genişletmek için tıkla... Yapmayı maalesef bılmıyorum bu konu ıle alakalı sizinde onerecegınız bır YouTube kanalı ya da vıdeosu var mıdır acaba.
Slyrox dedi: Aynı şekil. Rufus ile flasha Windows yaz kurulumunu yap. Genişletmek için tıkla... Yapmayı maalesef bılmıyorum bu konu ıle alakalı sizinde onerecegınız bır YouTube kanalı ya da vıdeosu var mıdır acaba.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.122 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #13 hilmiyildzx dedi: Yapmayı maalesef bılmıyorum bu konu ıle alakalı sizinde onerecegınız bır YouTube kanalı ya da vıdeosu var mıdır acaba. Genişletmek için tıkla... Nasıl yukledın Windows 11'i? Windows 10'u sildin mi?
hilmiyildzx dedi: Yapmayı maalesef bılmıyorum bu konu ıle alakalı sizinde onerecegınız bır YouTube kanalı ya da vıdeosu var mıdır acaba. Genişletmek için tıkla... Nasıl yukledın Windows 11'i? Windows 10'u sildin mi?
hilmiyildzx Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #14 nrywq4 dedi: Nasıl yukledın Windows 11'i? Windows 10'u sildin mi? Genişletmek için tıkla... Ben bu bilgisayarı hazır olarak aldım aldıgımda Windows 11 idi.
nrywq4 dedi: Nasıl yukledın Windows 11'i? Windows 10'u sildin mi? Genişletmek için tıkla... Ben bu bilgisayarı hazır olarak aldım aldıgımda Windows 11 idi.
Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #15 hilmiyildzx dedi: Ben bu bilgisayarı hazır olarak aldım aldıgımda Windows 11 idi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı rehberden yapabilirsin.
hilmiyildzx dedi: Ben bu bilgisayarı hazır olarak aldım aldıgımda Windows 11 idi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı rehberden yapabilirsin.
hilmiyildzx Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #16 Slyrox dedi: Arkadaşın attığı rehberden yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... sadece bunlar var. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-12-30 233655.png 64,5 KB · Görüntüleme: 23
Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #17 hilmiyildzx dedi: sadece bunlar var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hilmiyildzx dedi: sadece bunlar var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et