Çözüldü Windows 11'de D diski silinmeden temiz kurulum nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TRamoG

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Windows 11 yükleyeceğim ve D diski silinmeden temiz kurulum yapmak istiyorum. Bilen varsa yardımını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Flash ile daha temiz kurarsınız. Dediğim gibi hangi windowsu hangi diske yukleyecekseniz sadece o siliniyor. Ondada sana silinmemesi için seçenek sunuluyor.
Arkadaşlar merhaba. Windows 11 yükleyeceğim ve D diski silinmeden temiz kurulum yapmak istiyorum. Bilen varsa yardımını bekliyorum.
D diski silinmiyor zaten.Windows C ye yüklenir. Eğer C diskindeki kişisel dosyalarının silinmemesini istiyorsan windows kurulurken silmeme seçeneği var ona basarsın.

D diski silinmiyor zaten. Windows C ye yüklenir. Eğer C diskindeki kişisel dosyalarının silinmemesini istiyorsan Windows kurulurken silmeme seçeneği var ona basarsın.

Tamam ama tarayıcı üzerinden Windows 11 indirme yardımcısında direkt olarak indiriyor silme seçeneği filan yok.

Tamam ama tarayıcı üzerinden Windows 11 indirme yardımcısında direkt olarak indiriyor silme seçeneği filan yok.

Windows 10 kullanıyorsan şu anda ayarları aç güncellemelere gel orada Windows 11'i goruceksin. Oradan yuklemelisin anladığım kadarıyla.

Windows 10 kullanıyorsan şu anda ayarları aç güncellemelere gel orada Windows 11'i goruceksin. Oradan yuklemelisin anladığım kadarıyla.

11 kullanıyordum 10'a döndüm ama tekrar 11'e dönmek istiyorum dediğin gibi oradan yükleniyor ama temiz kurulum için bir seçenek yok bana temiz kurulum, D diskinin silinmemesi ve güvenli bir yol lazım yine de yardımın için sağ ol.

Arkadaşlar bu videodaki gibi yapsam D diski silinirmi veya bir sürücü filan bir sıkıntı olur mu güvenli midir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

D diski silinmiyor zaten. Windows C ye yüklenir. Eğer C diskindeki kişisel dosyalarının silinmemesini istiyorsan Windows kurulurken silmeme seçeneği var ona basarsın.

O zaman kurulum için hangi yolu önerirsiniz Update'den flash ile veya başka bir yol olarak.

Son düzenleme:
Flash ile daha temiz kurarsınız. Dediğim gibi hangi windowsu hangi diske yukleyecekseniz sadece o siliniyor. Ondada sana silinmemesi için seçenek sunuluyor.

Çözüm
Flash ile daha temiz kurarsınız. Dediğim gibi hangi Windows'u hangi diske yukleyecekseniz sadece o siliniyor. Ondada sana silinmemesi için seçenek sunuluyor.

Teşekkür ederim dediğin gibi flash ile kurdum yüklediğim disk silindi yani istediğim gibi sağ ol temiz bir kurulum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…