Flash ile daha temiz kurarsınız. Dediğim gibi hangi windowsu hangi diske yukleyecekseniz sadece o siliniyor. Ondada sana silinmemesi için seçenek sunuluyor.
D diski silinmiyor zaten.Windows C ye yüklenir. Eğer C diskindeki kişisel dosyalarının silinmemesini istiyorsan windows kurulurken silmeme seçeneği var ona basarsın.
D diski silinmiyor zaten. Windows C ye yüklenir. Eğer C diskindeki kişisel dosyalarının silinmemesini istiyorsan Windows kurulurken silmeme seçeneği var ona basarsın.
11 kullanıyordum 10'a döndüm ama tekrar 11'e dönmek istiyorum dediğin gibi oradan yükleniyor ama temiz kurulum için bir seçenek yok bana temiz kurulum, D diskinin silinmemesi ve güvenli bir yol lazım yine de yardımın için sağ ol.
Arkadaşlar bu videodaki gibi yapsam D diski silinirmi veya bir sürücü filan bir sıkıntı olur mu güvenli midir?
D diski silinmiyor zaten. Windows C ye yüklenir. Eğer C diskindeki kişisel dosyalarının silinmemesini istiyorsan Windows kurulurken silmeme seçeneği var ona basarsın.
Flash ile daha temiz kurarsınız. Dediğim gibi hangi windowsu hangi diske yukleyecekseniz sadece o siliniyor. Ondada sana silinmemesi için seçenek sunuluyor.
Flash ile daha temiz kurarsınız. Dediğim gibi hangi Windows'u hangi diske yukleyecekseniz sadece o siliniyor. Ondada sana silinmemesi için seçenek sunuluyor.