3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 24 Ağustos 2021 #1 Windows 11 22000.160 kullanıyorum. Defender'ı açmaya çalıştığımda mavi bir pencere açılıyor ve kapanıyor. Hiçbir şekilde açılmıyor. Nasıl çözebilirim?
Windows 11 22000.160 kullanıyorum. Defender'ı açmaya çalıştığımda mavi bir pencere açılıyor ve kapanıyor. Hiçbir şekilde açılmıyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm ritminkolesi 24 Ağustos 2021 PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage
PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage
ritminkolesi Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #2 PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2021 Artı 5 Eksi Çözüm
PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage
KS KS 3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 24 Ağustos 2021 #3 ritminkolesi dedi: PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage Genişletmek için tıkla... Oldu. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ritminkolesi dedi: PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage Genişletmek için tıkla... Oldu. Teşekkür ederim.
thErenSK0 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 705 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #4 ritminkolesi dedi: PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum ve bu hatayı veriyor; Yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
ritminkolesi dedi: PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum ve bu hatayı veriyor; Yardımcı olur musunuz?
ritminkolesi Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #5 @thErenSK0 Bunu buldum, indirilenler klasörüne indirdiği söyleniyor. Oradan yüklemeyi deneyebilirsin. Kod:Panoya kopyala Add-AppxPackage -Path PATH-TO-APPXFILEFOLDER\AppxManifest.xml -Register Artı 0 Eksi
@thErenSK0 Bunu buldum, indirilenler klasörüne indirdiği söyleniyor. Oradan yüklemeyi deneyebilirsin. Kod:Panoya kopyala Add-AppxPackage -Path PATH-TO-APPXFILEFOLDER\AppxManifest.xml -Register
Ziya Uysal Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #6 ritminkolesi dedi: @thErenSK0 Bunu buldum, indirilenler klasörüne indirdiği söyleniyor. Oradan yüklemeyi deneyebilirsin. Kod:Panoya kopyala Add-AppxPackage -Path PATH-TO-APPXFILEFOLDER\AppxManifest.xml -Register Genişletmek için tıkla... Böyle oluyor ne yapmalıyım ? Dosya Ekleri resim_2021-09-18_143310.png 28,8 KB · Görüntüleme: 681 Artı 0 Eksi
ritminkolesi dedi: @thErenSK0 Bunu buldum, indirilenler klasörüne indirdiği söyleniyor. Oradan yüklemeyi deneyebilirsin. Kod:Panoya kopyala Add-AppxPackage -Path PATH-TO-APPXFILEFOLDER\AppxManifest.xml -Register Genişletmek için tıkla... Böyle oluyor ne yapmalıyım ?
R rdalelo Yoctopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #7 thErenSK0 dedi: Aynı sorunu yaşıyorum ve bu hatayı veriyor; Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1166644 Genişletmek için tıkla... >Powershell i "yönetici" olarak açınca bu sorun olmaz tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
thErenSK0 dedi: Aynı sorunu yaşıyorum ve bu hatayı veriyor; Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1166644 Genişletmek için tıkla... >Powershell i "yönetici" olarak açınca bu sorun olmaz tekrar deneyin.
O ozgur707 Yoctopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #8 "'Get-AppxPackage' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file." ilk söyleneni yapmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Ne yapmam lazım? Artı 0 Eksi
"'Get-AppxPackage' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file." ilk söyleneni yapmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Ne yapmam lazım?
yusufalveroglu Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #9 ritminkolesi dedi: PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage Genişletmek için tıkla... Sen adamsın. Artı 0 Eksi
ritminkolesi dedi: PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage Genişletmek için tıkla... Sen adamsın.
osbendes Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 4 16 Mayıs 2022 #10 İşe yaradı teşekkürler. Artı 0 Eksi