3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 24 Ağustos 2021 #1 Windows 11 22000.160 kullanıyorum. Defender'ı açmaya çalıştığımda mavi bir pencere açılıyor ve kapanıyor. Hiçbir şekilde açılmıyor. Nasıl çözebilirim?
Windows 11 22000.160 kullanıyorum. Defender'ı açmaya çalıştığımda mavi bir pencere açılıyor ve kapanıyor. Hiçbir şekilde açılmıyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm ritminkolesi 24 Ağustos 2021 PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage
PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 911 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #11 ritminkolesi dedi: PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage Genişletmek için tıkla... O kadar yere baktım kod ve başka şeyler denedim şu kod işime yaradı kralsın. Artı 0 Eksi
ritminkolesi dedi: PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage Genişletmek için tıkla... O kadar yere baktım kod ve başka şeyler denedim şu kod işime yaradı kralsın.
L Luxia Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #12 Denedim olmadı ne yapmalıyım. Artı 0 Eksi
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 30 Temmuz 2023 #13 Luxia dedi: Denedim olmadı ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Defender kullanmayın. Farklı alternatifler (Kaspersky gibi) kullanın o zaman. Artı 0 Eksi
Luxia dedi: Denedim olmadı ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Defender kullanmayın. Farklı alternatifler (Kaspersky gibi) kullanın o zaman.
L Luxia Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #14 Windows 11 Bükücü dedi: Hocam Windows Defender kullanmayın. Farklı alternatifler (Kaspersky gibi) kullanın o zaman. Genişletmek için tıkla... Hayır zaten devre dışı bırakacaktım ama açılmıyor. Artı 0 Eksi
Windows 11 Bükücü dedi: Hocam Windows Defender kullanmayın. Farklı alternatifler (Kaspersky gibi) kullanın o zaman. Genişletmek için tıkla... Hayır zaten devre dışı bırakacaktım ama açılmıyor.
BEYİYE Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2024 #15 ritminkolesi dedi: PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çalışıyor. Artı 0 Eksi
ritminkolesi dedi: PowerShell'i yönetici olarak aç ve aşağıdaki kodu çalıştır. Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çalışıyor.