Windows 11'de disk nasıl birleştirilir?

dediğini usb den format atarkwen yapıyorum zaten ben usb ile format atmayacam kurtarma bölümü ile yuklerken yapmak istiyorum

c surucusuj secinde move/resize da çıkmıyor

minitoolda kurtarma bölümü var

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-03 235713.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-09-03 235713.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 11
Arama bölümüne BitLocker'ı yönet yaz ve C nin yanındaki BitLocker'ı devre dışı bırak ondan olabilir.

Çözdünüz mü acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
buldum dediğin yeri bitlocker surucu şifrelemesi onu tıklayınca windows 10/11 yukseltmek için para istiyor . Deli olacam ya nasıl olacak anlamadım

Buldum dediğin yeri BitLocker sürücü şifrelemesi onu tıklayınca Windows 10/11 yukseltmek için para istiyor. Deli olacağım ya nasıl olacak anlamadım.

Windows 11 orijinal mi yani lisanslı mı kullanıyorsunuz.

Windows 11 orijinal mi yani lisanslı mı kullanıyorsunuz.

Sanırsam sadece Windows 11 Pro sürümünde BitLocker'ı kapatabilirsiniz. Ama şu an Home sürümü ise sanrsam Pro'ya geçemezsiniz. Ama ben hala bakacağım sizin için merak etmeyin.

İsterseniz bu siteden Pro key alın ve Pro'ya geçin sonra BitLocker'ı kapatın bu site güvenilir merak etmeyin bende buradan aldım.

Eğer işinizi daha kötü yaptıysam özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim bitlocker şiffrelemeyi kapattım off yaptım bilgisayarı kapatıp açınca minitool da extend geldi. Yani işlem tamam çok teşekkür ederim allah razı olsun iyi geceler

ne özürü hiç oyle sey olurmu senin sayende halletim ben bunu allah razı olsun.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-04 00325.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-09-04 00325.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 11

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı