Dosyanın size zararı nedir?Ne yaptıysam şu dosya silinmiyor. Görev yöneticisine baktım yok.
pc her açtığımda bu çıkıyorDosyanın size zararı nedir?
yaptım fakat aynıBilgisayarı yeniden başlat ve tekrar dene.
PC her açtığımda bu çıkıyor.
Yaptım faka aynı.
Dosya'nın zararlı olduğunu düşünüyorsanız IObit Unlocker kullanabilirsiniz.Ne yaptıysam şu dosya silinmiyor. Görev yöneticisine baktım yok.
Aramaya "Kaynak İzleyicisi" yazın. Açılan pencerenin yukarı tarafından CPU'ya tıklayın.Ne yaptıysam şu dosya silinmiyor. Görev yöneticisine baktım yok.
Aramaya "kaynak izleyicisi" yazın. Açılan pencerenin yukarı tarafından CPU'ya tıklayın.
Alttaki "tanıtıcıları ara" paneline dosyanın konumunu ve en sonuna yazın.
Örnek: C:\Users\HP\Desktop\dosya.dll
Bir görevin tanıtıcı adında dosyanızın konumu ve adı varsa o göreve sağ tıklayıp.
"İşlemi sonlandır"a basın. Sonra dosyayı yeniden silmeyi deneyin. Çıkacak sorunlardan siz sorumlusunuz.
Bilgisayarı yeniden başlatıp silmeyi deneyin. Olmazsa aynı şeyleri açıp alttakini kopyala-yapıştır yapın.Ekran karardı.
C:\Program Files (x86)\CASPER EXCALIBUR\EXCALIBUR CONTROL CENTER\ControlCenter64.sysçıkmadıBilgisayarı yeniden başlatıp silmeyi deneyin. Olmazsa aynı şeyleri açıp alttakini kopyala-yapıştır yapın.
C:\Program Files (x86)\CASPER EXCALIBUR\EXCALIBUR CONTROL CENTER\ControlCenter64.sys
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.