Windows 11'de ekran gidip geliyor

kaan32k

Decapat
Katılım
5 Şubat 2021
Mesajlar
101
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Update'den Windows 11 Insider yükledim ama ekran gidip geliyor. explorer.exe 2 tane oluyor ve çok kötü bir durum ha bire atıyor, bir türlü düzeltemedim laptopu. Şarjdan çıkarınca düzeldi ama tekrar takınca tekrar oldu. Ne yapacağım ben?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün yayınlanan güncelleme ile artık explorer hatası giderildi. sistem dilini Türkçe yapabilirsiniz. Laptoplardaki sorun giderilmiş. aygıt yöneticisinde pil altında iki aygıtı devre dışı bırakanlar, sizde güncelleme sonrası devre dışı bıraktığınız bu iki aygıtı tekrar aktif edebilirsiniz.

1627046701658.png
 
Bende de var o sorun ama şarjı Full olunca yapıyor hala geçen sene yayınlanan ilk Insider derlemesini kullanıyorum güncellenemiyor hata veriyor dosyalar bozuk diye manual de yükleyemiyorum
 
Microsoft destek ile konuyu görüştüm. Sistem uygulamaları hariç tüm uygulamaları devre dışı bırakıp yeniden başlatmayı denedik çözülmedi. Birkaç cmd komutu iletti onları denedik, çözülmedi. Başka bir kullanıcı oluşturduk. Bu oluşturduğumuz kullanıcı da sorun çıkmadı. Sorunun pil veya dil ile iligli olmadığını söylediler. Son kez de şansımı virüs taraması yaparak demiyorum. Bu da çözmez ise mecbur yeni kullanıcıdan devam edeceğim.
 
Öncelikle bu sorun bu sorun ilk çıkan Insider sürümlerinde vardı. O zaman pil şarjı %100'e geldiğinde oluyordu. Tek çözümü pili çıkarmaktı. Ardından birkaç gün içinde gelen güncelleme ile düzeldi.

Hala ilk sürümü kullanan arkadaşlar için aşağıdaki linkten direk Insider sürümünü indirip ISO dosyası ile kurabilirler.


Güncel sürümlerde bu sorunu yaşıyorsanız ben bu konu hakkında bir bilgi sahibi değilim. Bu yüzden cevap veremeyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı