Çözüldü Windows 11'de ekran görüntüsü alınamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zehn

Decapat
Daha fazla  
Windows 11 de prtsc tuşuna bastığımda ekran görüntüsü alamıyorum. Eskiden alabiliyordum ancak durduk yere ekran görüntüsü alamamaya başladım. Ancak yalnızca Windows Explorer(herhangi bir klasör açıkken) ön planda olunca ekran görüntüsü alabiliyorum sebebi ne olabilir?

Not: Yazdırma ekranı anahtarını kullanın ayarı açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Baktım bildirim açıktı, CMD'ye SFC /scannow yazdım bir de bildirimi kapatıp açtım şimdi Edge de falan SS alabiliyorum ama tam ekran oyunlarda yine SS alamıyorum tuhaf.
Oyunla alakalı olabilir RDR2 tam ekran modunda izin vermiyordu galiba çerçevesiz moda alınca oluyordu onun gibi birşey olabilir. Oyunun kendi fotoğraf modu ile alabilirsin.
Resimlerim klasörü içinde bulunan "ekran görüntüleri" klasörüne bir bakar mısınız?
Aldığınız görüntüler siz farkında olmadan oraya otomatik kaydediliyor olabilir.

Oraya kaydediyor zaten onda sorun yok ben ekranın belirli bir kısmının ekran görüntüsünü almak istiyorum.

Oyunla alakalı olabilir RDR2 tam ekran modunda izin vermiyordu galiba çerçevesiz moda alınca oluyordu onun gibi bir şey olabilir. Oyunun kendi fotoğraf modu ile alabilirsin.

Yüksek ihtimal dediğiniz gibi olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bakabilirsiniz.

O ayar zaten açık. Sanırım oyunla alakalı arkadaşın dediği gibi o yüzden çözüm olarak işaretliyorum arkadaşın dediğini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı