Laptop olmadığından maalesef ki Windows'un sıkıntısı parlaklık artmaz veya düşmez bende aynı şeyi yaşıyorum monitörün ayarlarından kısmak zorundasın.
@elrici @fatdog_r
Monitör markalarının kendi özel yazılımları olabiliyor. Öncelikle markanızın sitesinden software kontrolü yapın. Yoksa 3. parti yazılımlarla da mümkün.
Aşağıda Google arama listesinde çıkan epeyce marka var.
Veya Microsoft Store.
![]()
Monitorian - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
Monitorian is a desktop tool to adjust the brightness of multiple monitors with ease. The user can change the brightness of monitors, including external ones, either individually or in unison. In addition, the user can change the adjustable range of brightness and contrast for each monitor...apps.microsoft.com
Ör: Benim monitör Dell.
Masaüsütünden tüm monitör ayarlarını kontrol edebiliyorum.
Sürücüleri vesaire kaldırıp tekrardan kurdum ama aynı. Ayar değişiyor ama parlaklık aynı.
Laptop olmadığından maalesef ki Windows'un sıkıntısı parlaklık artmaz veya düşmez bende aynı şeyi yaşıyorum monitörün ayarlarından kısmak zorundasın.
@elrici @fatdog_r
Monitör markalarının kendi özel yazılımları olabiliyor. Öncelikle markanızın sitesinden software kontrolü yapın. Yoksa 3. parti yazılımlarla da mümkün.
Aşağıda Google arama listesinde çıkan epeyce marka var.
Veya Microsoft Store.
![]()
Monitorian - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
Monitorian is a desktop tool to adjust the brightness of multiple monitors with ease. The user can change the brightness of monitors, including external ones, either individually or in unison. In addition, the user can change the adjustable range of brightness and contrast for each monitor...apps.microsoft.com
Ör: Benim monitör Dell.
Masaüsütünden tüm monitör ayarlarını kontrol edebiliyorum.
Nasıl düzeldi?Sürücüleri güncelledim düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.