Aslında tam olarak böyle değildi. Daha ayrıntılı kısayollar gibi bir menü vardı. Bulamıyorum videoyu, bulsam paylaşacağım. Çok aradım, yapay zekayla da saatlerdir konuşuyorum ama yok.Windows + U direkt erişilebilirlik ayarlarını açar.
Windows + X başlat simgesine sağ tıkladığında açılan gizli teknik menü (aygıt yöneticisi falan filan)
Windows + A : yapınca açılan menüde sağ alttaki kalem (düzenle) simgesine tıklayın Ekle diyerek videoda gördüğünüz Erişilebilirlik, Ekran Alıntısı, Yansıt gibi gizli tüm kısayolları oraya dizebilirsiniz. Çoğu kişi buranın özelleştiğini bilmez, videolarda genelde burayı fulleyip gizli menü diye anlatıyorlar![]()
Snipping Tool olabilir miAslında tam olarak böyle değildi. Daha ayrıntılı kısayollar gibi bir menü vardı. Bulamıyorum videoyu, bulsam paylaşacağım. Çok aradım, yapay zekayla da saatlerdir konuşuyorum ama yok.
Örneğin ekjran görüntüsü kısayolu yerine farklı bir kısayol ile daha ayrıntılı özelliklere sahip ekran görüntüsü alabildiğin bir bölüm vardı. Windowsun kendi içinde bir bilgilendirme sayfası açılıyordu, orada ayrıntılı şekilde anlatıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.