Windows 11'de fare takılıyor

Klosie

Hectopat
Merhaba uzun bir süre Windows 10 kullandıktan sonra W11'e geçmeye karar verdim fakat geçtiğim günden beri sürekli farem takılıyor. örneğin normal bir şekilde kullanırken aniden donuyor ve 1 saniye sonra kendine geliyor. Normal zamanlarda pek dert etmiyorum ama oyunlarda bunu yapınca çok sinir bozucu oluyor ne yapmam gerekli? mecburen yine Windows 10'a mı dönmem gerekiyor?
Bu arada faremde herhangi bir sorun yok, başka bir bilgisayarda da denedim sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba uzun bir süre Windows 10 kullandıktan sonra W11'e geçmeye karar verdim fakat geçtiğim günden beri sürekli farem takılıyor. Örneğin normal bir şekilde kullanırken aniden donuyor ve 1 saniye sonra kendine geliyor. Normal zamanlarda pek dert etmiyorum ama oyunlarda bunu yapınca çok sinir bozucu oluyor ne yapmam gerekli? Mecburen yine Windows 10'a mı dönmem gerekiyor?
Bu arada faremde herhangi bir sorun yok, başka bir bilgisayarda da denedim sorunsuz çalışıyor.

Windows 11'i by-Pass ile mi yüklediniz ve gpunuz nedir? Sadece mouse mi donuyor yoksa PC'nin kendisi mi?

Windows 11'i by-Pass ile mi yüklediniz ve gpunuz nedir? Sadece mouse mi donuyor yoksa PC'nin kendisi mi?
By-Pass ile yüklemedim normal bir şekilde kurulumunu yaptım. Ekran kartım RX6500 XT.
Bilgisayarda bir donma yok her şey normal sadece dediğim gibi farede takılmalar oluyor ve Windows 10'dan 11'e geçtiğim andan itibaren olmaya başladı. Bütün W11 güncellemelerini vs. yaptım.

Bazı durumlarda Windows 11, USB portlarını "güç tasarrufu" moduna alır.

Başlat'a sağ tıkla → Aygıt Yöneticisi.

“Evrensel seri veri yolu denetleyicileri” kısmını genişlet.

Her “usb kök hub” üzerine sağ tıkla → özellikler → güç yönetimi sekmesine gel.

“Bilgisayar bu aygıtı kapatarak güç tasarrufu yapsın” seçeneğinin işaretini kaldır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı