- Ekran kartı
- 6650 xt
- Anakart
- asus prime b450 mk 2
Merhaba, dün öğlen saatleri format atmak için USB'ye Windows 11'i kurdum sonrasında BIOS'u açıp seçtim ve format atmaya başladım. İlk başta kurulum ekranı geliyordu %50 %60'a kadar gidip yeniden başlıyordu ve sonra tekrar en baştan başlatıyordu eski kaldığı yerden başlatmıyordu, çözümlerine falan baktım sonrasındada hatalar falan verdi kurmadı işte normalde ben USB ile en az 15 kez format atmışımdır. Rufus ile denedim Ventoy ile de denedim fakat gene olmadı, Windows 10 kurayım dedim onda da aynı şey kurulmuyor. Windows ekranı geliyor arkası siyah önünde sadece mavi bir Windows logosu var o geldikten sonra PC 30 saniye sonra kendini yeniden başlatıyor ve aynı şeyi yapıyor. ISO dosyası falan bozuk desem kaç kere sildim tekrar yükledim, en az 6 7 kere ISO Windows 11 kurmuşumdur. Kasayı da bir bilgisayarcıya götürmek işime gelmiyor pek, var mı çözümünüz? 16GM RAM ve 8 GB RAM kullanıyorum, tek tek ikisinde de denedim belki birinde hata vardır diye yok ama. Anakarttan BIOS pilini çıkartıp tekrar taktım, onda da bir şey değişmedi. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: