Çözüldü Windows 11'de güncelleme sonrası internet bağlantısı kopuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jushkml

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI Z490A-Pro İşlemci: İntel i5-11600K Ekran Kartı: PowerColor RX 6700XT RAM: 32 GB PSU: Zalman LX-II 600W İşlemci Soğutucu: Thermaltake Phanton Spirit 120 SE
Arkadaşlar bugün Windows 11'i güncelledim sonra bilgisayarı açtım. Her şey sorunsuz ancak 5 dk sonra internet kopuyor. Her açtığımda aynısı oluyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sürücü güncelleme işe yaramadı. Sürücüyü kaldırıp güncel sürücüyü kurduktan sonra düzeldi.
Arkadaşlar bugün Windows 11'i güncelledim sonra bilgisayarı açtım. Her şey sorunsuz ancak 5 dk sonra internet kopuyor. Her açtığımda aynısı oluyor. Ne yapabilirim?

Başlangıç-Ağ sorunlarını bul ve onar -(hep en üstteki şeylere bas ve sonlandr işe yaramadıysa söyle.

Çözüldü teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü güncelleme işe yaramadı. Sürücüyü kaldırıp güncel sürücüyü kurduktan sonra düzeldi.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…