Windows 11'de güncelleme yükleme hatası

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, bugün ISO dosyası ile Windows 11'i yükledim ve güncelleme kısmında birkaç güncelleme gördüm. İndir dedim ama yükleme hatası verdi. Bu sorunun sebebi nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeleri en başta 1 hafta erteleyip sonra tekrar denetlerseniz belki sorun çözülebilir. Ben ilk kurduğumda düzenlenmiş sürümü indirdiğim için ne olur ne olmaz diye erteledim ve tekrar güncellemeleri denetleyerek kurdum. Ama yine de net Framework kurulurken hata verdi. RTM sürümü çıkana kadar hatalar hep olacak. Hatta çıktığında bile olacak :)

Güncellemeleri en başta 1 hafta erteleyip sonra tekrar denetlerseniz belki sorun çözülebilir. Ben ilk kurduğumda düzenlenmiş sürümü indirdiğim için ne olur ne olmaz diye erteledim ve tekrar güncellemeleri denetleyerek kurdum. Ama yine de net Framework kurulurken hata verdi. RTM sürümü çıkana kadar hatalar hep olacak. Hatta çıktığında bile olacak :)

Teşekkür ederim.

Windows 10 kullanıyorum güncelleme geldi 11 güncellemesi fakat %61'e kadar yükleniyor ve donuyor indirilemiyor böyle bir durumla karşılaşan oldu mu çözümü var mı?

Güncellemeleri ertelemek geçici bir çözümdür. Siz isodan kurmuşsunuz. Ben Windows Insıder Programı'ndan resmi olarak indirdim. Onunla ilgili olabilir. Ama yine de erteleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı