Windows 11'de Hands Free nasıl kapatılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonu kullanıp aynı anda konuşma modunu kapatamazsınız. Zaten mikrofon açık diye o moda geçiyor. Aygıt yöneticisinde ses girişleri ve çıkışları seçeneğinde olması lazım. Ekran resmi atar mısınız.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_104.png
    Screenshot_104.png
    5,6 KB · Görüntüleme: 568
Hands-Free yazanı devre dışı bırakırsanız sorununuz düzelecektir. Fakat Kulaklığın mikrofonunu kullanamıyorsunuz. Şahsen ben öyle yaptım çünkü mikrofonu kullandığınız zaman sesler çok kötü oluyor. Zaten telefon kullanımı için bu kulaklıklar genelde.
 
Hands-Free yazanı devre dışı bırakırsanız sorununuz düzelecektir. Fakat kulaklığın mikrofonunu kullanamıyorsunuz. Şahsen ben öyle yaptım çünkü mikrofonu kullandığınız zaman sesler çok kötü oluyor. Zaten telefon kullanımı için bu kulaklıklar genelde.
Ben Windows 10 işletim sistemine tekrar geçmeyi düşünüyorum acaba orada Hands Free'yi kapatırsam hem mikrofonu kullanıp hem de iyi ses kalitesini alabilir miyim?
 
Ben Windows 10 işletim sistemine tekrar geçmeyi düşünüyorum acaba orada Hands Free'yi kapatırsam hem mikrofonu kullanıp hem de iyi ses kalitesini alabilir miyim?
Geçen oyun performansına bakmak için geçmiştim. Eğer Hands Free'yi kapatırsanız mikrofonunu kullanamazsınız. Zaten bu cihazlar telefonla uyumlu üretildiği için üzerindeki mikrofon kullanılmaya başlandığı an kendini özel bir moda alıyor. Yani cevap hayır.
 
Ben Windows 10 işletim sistemine tekrar geçmeyi düşünüyorum acaba orada hands Free'yi kapatırsam hem mikrofonu kullanıp hem de iyi ses kalitesini alabilir miyim?

Ya mikrofon ya da ses gidecek, "hands-Free" özelliğini açıp kapamana göre :/
Yani ben denerken böyle oluyordu.
 

Geri
Yukarı