Çözüldü Windows 11'de "İnternet yok" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Utku5225

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İnternet yok hatası alıyorum. Ancak telefondan aynı internete bağlanabiliyorum ya da PC'den kendi telefonumun internetine bağlanabiliyorum. Sorun nedir? CMD kodlarını yazdım ancak çözülmedi sorun.

Çözüm
PC'den telefonunuzun internetine bağlanabildiğini söylediniz. Sorun sizin internetinizden kaynaklanan bir sorun ise müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek daha doğru olacaktır. Gerekirse modeminizi sıfırlamayı deneyin.

Ayrıca Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağlantılar: Wi-Fi > Özellikler > İnternet Protokolü Sürüm 4 konumuna giderek hepsinin otomatikte olup olmadığına emin olabilirsiniz.

İnternet yok sorunu, bir uygulamadan kaynaklanıyor da olabilir. Antivirüs veya Hamachi gibi sanal ağ oluşturan uygulamalar buna sebep olabilir.
PC'den telefonunuzun internetine bağlanabildiğini söylediniz. Sorun sizin internetinizden kaynaklanan bir sorun ise müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek daha doğru olacaktır. Gerekirse modeminizi sıfırlamayı deneyin.

Ayrıca Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağlantılar: Wi-Fi > Özellikler > İnternet Protokolü Sürüm 4 konumuna giderek hepsinin otomatikte olup olmadığına emin olabilirsiniz.

İnternet yok sorunu, bir uygulamadan kaynaklanıyor da olabilir. Antivirüs veya Hamachi gibi sanal ağ oluşturan uygulamalar buna sebep olabilir.

Son düzenleme:
Çözüm

Ayrıca ağ ve paylaşım merkezi > bağlantılar: Wi-Fi > özellikler > internet protokolü sürüm 4 konumuna giderek hepsinin otomatikte olup olmadığına emin olabilirsiniz.

Teşekkür ederim oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı