yilmaz212 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 00:23 #1 Herkese merhaba, çok önemli bir sorunla karşılaşıyorum. Kameramı açınca bu hatayı alıyorum. Benim için çok önemli olan bir görüşme yapacağım fakat sorunu çözemiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Dosya Ekleri kamera.png 50,3 KB · Görüntüleme: 12
Herkese merhaba, çok önemli bir sorunla karşılaşıyorum. Kameramı açınca bu hatayı alıyorum. Benim için çok önemli olan bir görüşme yapacağım fakat sorunu çözemiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
omercik2018 Megapat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Perşembe 00:41 #2 Sürücüleri güncelle ya da güncel sürücü varsa eskini yükle. Ben bir kere öyle çözmüştüm. Artı 0 Eksi
KS KS yilmaz212 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 00:42 #3 omercik2018 dedi: Sürücüleri güncelle ya da güncel sürücü varsa eskini yükle. Ben bir kere öyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde kameralar görünmüyor tam olarak ne yazıp yüklemeliyim? Artı 0 Eksi
omercik2018 dedi: Sürücüleri güncelle ya da güncel sürücü varsa eskini yükle. Ben bir kere öyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde kameralar görünmüyor tam olarak ne yazıp yüklemeliyim?
omercik2018 Megapat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Perşembe 00:43 #4 Kamera güvenlik için laptopun sağında solunda düğme olabilir sağa sola kaydır. Bir de laptop model belirtir misin? Artı 0 Eksi
Kamera güvenlik için laptopun sağında solunda düğme olabilir sağa sola kaydır. Bir de laptop model belirtir misin?
KS KS yilmaz212 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 00:45 #5 omercik2018 dedi: Kamera güvenlik için laptopun sağında solunda düğme olabilir sağa sola kaydır. Bir de laptop model belirtir misin? Genişletmek için tıkla... Yok laptop kamerasi direkt açık, modeli HP Victus 1 FA1033NT 4050 Artı 0 Eksi
omercik2018 dedi: Kamera güvenlik için laptopun sağında solunda düğme olabilir sağa sola kaydır. Bir de laptop model belirtir misin? Genişletmek için tıkla... Yok laptop kamerasi direkt açık, modeli HP Victus 1 FA1033NT 4050
omercik2018 Megapat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Perşembe 00:49 #6 yilmaz212 dedi: Yok laptop kamerasi direkt açık, modeli HP Victus 1 FA1033NT 4050. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu çözümü dener misin? Artı 0 Eksi
yilmaz212 dedi: Yok laptop kamerasi direkt açık, modeli HP Victus 1 FA1033NT 4050. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu çözümü dener misin?
KS KS yilmaz212 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 00:54 #7 omercik2018 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu çözümü dener misin? Genişletmek için tıkla... denedim fakat sorun devam ediyor Artı 0 Eksi
omercik2018 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu çözümü dener misin? Genişletmek için tıkla... denedim fakat sorun devam ediyor
omercik2018 Megapat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Perşembe 00:57 #8 yilmaz212 dedi: Denedim fakat sorun devam ediyor Genişletmek için tıkla... Vallahi emmoğlu yardımcı olmaya çalıştım. Hata kodlarını bak derim. Olmaycak bir çözüm değil aslında kurcalamak lazım. Artı 0 Eksi
yilmaz212 dedi: Denedim fakat sorun devam ediyor Genişletmek için tıkla... Vallahi emmoğlu yardımcı olmaya çalıştım. Hata kodlarını bak derim. Olmaycak bir çözüm değil aslında kurcalamak lazım.
KS KS yilmaz212 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 00:57 #9 omercik2018 dedi: Vallahi emmoğlu yardımcı olmaya çalıştım. Hata kodlarını bak derim. Olmaycak bir çözüm değil aslında kurcalamak lazım. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim desteğin için biraz daha deneyeyim Artı 0 Eksi
omercik2018 dedi: Vallahi emmoğlu yardımcı olmaya çalıştım. Hata kodlarını bak derim. Olmaycak bir çözüm değil aslında kurcalamak lazım. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim desteğin için biraz daha deneyeyim
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.413 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri Perşembe 01:07 #10 şu 2 hizmetler benimki gibi mi ? Artı 0 Eksi